Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ne do bog da ko americkom narodu,pokusa nesto nametnuti..odma terorista :) hej moj barack husein obama,brukas to srednje ime,marioneto pederska..
klasican nacin pokusaja da se \'pomogne narodu\' tj da im se unisti drzava i slomi rezim
U idućem broju čitajte: Obama za svoj proljev krivi sporni nuklearni program Irana.
I Zlatko Lagumdzija elektronskom zavjesom krije sto se zbiva sa legendarnim borcem protiv islamofasizma, fasizma i islamskog fundamentalizma Zelimirom Zeljkom Komsicem hrvatskim clanom predsjednistva BIH
tebi stalo do iranskog naroda -hm- a svoj narod gušis i nedas im pravo da iskazu svoje misljenje. tebi je stalo do nafte i da iran ne izraste u svjetsku silu. odavno ste vi pročitani.