Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naci novog hitlera i zavrsiti sto je zapoceto, istrjebiti sve cioniste
izrael ima 51 drzavu a mozda i vise
obama da bude broker u ovim razgovorima-nema palestincima ni cumez
@istina je da...je Nobelova nagrada od samog pocetka koristena i u politicke svrhe i dodijeljivana po narudzbi! Dijete drago citaj malo i obrazuj se, vidjeces, ukazace ti se jedan sasvim novi svijet!
E vala\' ako ti glavonja ne rijesis ovaj \"sukob\" nece niko!! Svaka ti cast, predlozio si DIREKTNE RAZGOVORE..Hej, pa da se ja pitam ja bih ti jos jednu Nobelovu nagradu dao!! Svaka cast ubleho nad ublehama...
IZRAEL vise ima nobelovaca , vezano za nauku i ekonomiju, SVAKE GODINE nego SVE muslimanske drzave od osnivanja nagrade , prije sto godina..
Glupi ljudi..vjerujete svemu što vidite na TV-u I sami možete vidjeti koliko SAD podupire Izrael u nastojanju da sravni Palestinu sa zemljom.. Jednostavno..Izrael je 51 Američka država..
osijedio si ti brate moj ;)))