Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mars u picku materinu
OBAMA: Kuc, kuc. Ko je? ZALTKO: Ovdje Zlatko Lagumdjija, slucajni prolaznik. OBAMA: Hajde Zaltko...
Stani ba Obama , šta si se raspričao kad još Zlaja nije došao :)
OBAMA TIŠU -MIŠU
E tebe da nije strah,ti bi davno vojno ''intervenisao'' :) valja se uvući dole među ''teroriste'' prpa da ne bude Vijetnam opet.
a ti da si normalan.......eh. Covjek bi ih gadjao iz daljine ali posto se Asad usrao i odlucio da preda hemijsko oruzje napad je stavljen na cekanje. Zasto da ih bombarduje kad moze oruzje dobiti bez ispaljenog metka???
Kakav Vijetnam? To je davna historija, Amerika je osvojila cijelu teritoriju Iraka za mjesec dana. Evo pogledaj kako su mocni, da zele ovo mogu uraditi i u Siriji: http://i.imgur.com/mYEkCER.gif Samo sto su se opametili, nece da ponove Irak, a ne Vijetnam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)