Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet će dobit račun za telefon...
Dio razgovora koji US ne objavljuje: Putin: "Znas kako od danas zovem Aljasku?" Obama: "Kako?" Putin: "Ajs-Krim! ;-)"
Eto super, sada ce ga rusi poslusati, kraj konflikta i svi smo sretni!
Rusija ce propasti sa ovakvom nacionalistickom politikom koja nema buducnosti u ovome svijetu, oni podrzavaju samo zlocince Asada,Milosevica,Mladica >>>Savez sovjetskih oficira dodelio je nekadašnjem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladiću medalju za vernost zakletvi, koju je njegovom sinu Darku Mladiću predao poslanik Državne dume Rusije Pavel Dorohin.
Rusija ima moju podrsku ! Preporucio bih vam da na youtube pratite RT NEWS ! Oni daju pravu sliku svega sto se tice i Rusije i Ukrajine a i ostalih vijesti iz svijeta... rt.com https://www.youtube.com/user/RussiaToday/videos
Savez sovjetskih oficira dodelio je nekadašnjem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladiću medalju za vernost zakletvi, koju je njegovom sinu Darku Mladiću predao poslanik Državne dume Rusije Pavel Dorohin.
Mustafa,j.ebe se meni za Mladicem. Ja govorim o trenutnoj krizi u Ukrajini. Ne mozemo mi sada Rusiju zbog toga da mrzimo iako je u pravu u nekim stvarima...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mirno rješenje u Ukrajini je moguće ako se legalni Predsjednik Januković vrati na mjesto Predsjednika i raspiše nove izbore. Jedino on ima vlast i podršku armije.
Tvoj prijedlog da prihvati Evropu a prigli rusiju, želio je Januković, ali Evropa nije bila za to, jer je od njih tražio 15 milijardi, a oni su imali namjeru poklopiti Ukrajinu rušenjem Janukovića, bez ulaganja i onda njene resurse da crpe decenijama.
Gazi ruska govna!!
Ti si Srbin koji je živio u Tz za vrijeme rata, gdje mu nije falila dlaka s glave, dok su tvoji svakodnevno granatirali tu istu Tuzlu u kojoj tebe niko nije dirao iako si Srbin. PS: Idi vrati ovčice, odoše u njivu kod čika Hasana.
Tuzlak007 jedi gowna
Новинарска патка. Ово је тачан транскрипт разговора; Путин; Ало, Гарави! Знаш како код нас данас зову Аљаску? Обама; Како бре? Путин; Ајс-Крим,......а ти си, чоколадни прелив:) http://distilleryimage3.s3.amazonaws.com/f7373e32b53411e3a45b0ebf321b217b_6.jpg
ma ne je*e putin nikoga,pa sto bi i obamu nije to irak ili afganistan pa da amerika odredjuje, i obami je to jasno valja stisnut mu*da obama
Pa zar Ukrajina nema vojsku koja će počistiti tu gamad, 'ebem ih smotane.
Za sada je vojska neutralna, nije naklonjena ni fašistima u Kijevu ni komunistima na istoku, mada se ovi prvi trude da je pridobiju na svoju stranu.
Ti si Srbin koji je živio u Tz za vrijeme rata, gdje mu nije falila dlaka s glave, dok su tvoji svakodnevno granatirali tu istu Tuzlu u kojoj tebe niko nije dirao iako si Srbin. PS: Idi vrati ovčice, odoše u njivu kod čika Hasana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)