Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zidov. bolje periguze nego tariguze smrdljive .D a ti bi musliman biti ,ko ti je kriv to sto jesi hahahahah
ISLAMSKA REPUBLIKA IRAN se nikad nece pokoriti zapadu to je sigurno rat je sve blize i blize .izmedu izraela i isl.rep.IRAN. Nadam se da ce ostati zivi samo oni koji su van izraela u americi..
Iran je imao nametnuti osmogodisnji rat sa Irakom (s Irakom je tada bilo skoro citav zapad i 70 % drzava regiona), ni tada kada je iran bio najslabiji u svojoj povijesti, nije pokleknuo, cak sta vise, ne samo da se odbranio nego je zazueo na kraju i iracke teritorije, 20 godina poslije, iran je jaci 200 puta, sa mnogo vise vojno spremnih za odbranu zemlje, a oni znaju kako se zemlja brani, onaj koji zeli da udari ne prica puno otome, samo udari, a onaj koji nema snage i moci da takvo sot ucini ne preostaje mu nista nego da zastrasuje, tako da je to stara prica, iran opstaje 30-u godinu pod ekonomskim sankcijama, bez imalo vanjskog duga,a zapad jednom zadesila ozbiljnija finansijska kriza odmah sve leglo, naime, da zakljucim tesko se je boriti sa rogatim i bogatim, pozdrav;)
Ameri i cifuti popusicete ga maximalno bice vam uzivo film POD MUHAMEDOVOM ZASTAVOM .................................
kRETENNU Obama nije musliman. De se ti vrati u krmetnjak i nastavi gdje si stao...
Ma nemoguće da Husein d musljim daje ovakve izjave i ljuti drage nam loje koji su se ne tako davno zaklinjali u njega. Eto vam sad \"vaš musljiman\" na čelu Amerike :)
Neko gore rece da je \"Izrael americka pudlica\". Ne, nego upravo je obratno.
Izrael ga pusi akonapadne samo sto Iran ima Ruse iza ledja i jos stosta
razvalit cemo periguze.
na .pocetku svog mandata Mr.Obama je lagao citavom svijetu kao kako ce se situacija na bliskom istoku i sire poboljsati ,a naj gore je sto laze sam sebe i svoj narod svi oni koji su glasali za njrga danas se kaju . svima nam je jasno da amerika nemoze bez Izraela i da vecina oruzja u svijetu dolazi odatle.pa sad se samo ceka nacin kako da napadnu iran .
\"... The case of an Iranian woman sentenced to death by stoning drew international outrage after her lawyer\'s blog posts sparked a global campaign to save her life, and British media reported late Thursday that the stoning would not occur...\" .. izrael treba da vrati ove idiote u kameno doba gdje i pripadaju .. zastalih mula kretena, hoce da kamenuju zenu u 21 vjeku.. boze sto mi je drago da ne pripadam toj nazadnoj religiji
pokusavaju sa sankcijama oslabe iran,ili ti ga misle da mogu oslabiti na takav nacin pa onda kukavicki pokusati nesto izazvati,mislim da im taj stil prilici.,ali,ali iran na greskama uči,ipak to su jos uvijek stari mudri perzijanci.
Zasto je prihvatljivo da izrael ima atomsku bombu a iran nema?
Ne vjerujem da Iran ima atomsku. Ne sumnjam da bi ju mogli povoljno dobaviti. Siguran sam da će one silne rakete poletjeti minut nakon napada, kao što su i obećali. Iako gotovo nitko ne želi još mrtvih na Bliskom Istoku mislim da se većina protivnika cionističkog režima potajno nada ovakvom razvoju situacije. Izrael je u ulozi siledžije a njih svi, pa i oni njima slični, mrze. Silovatelji kada odu u zatvor budu silovani. Šta bi sve onda trebalo učiniti Izraelu za posljednjih 50 godina?
MARS U DZAMIJE STOKOOOO!