Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to i lici na vas kabadahije i ubice hodaju uzdignutih glava i ponosno.
idite PUTI vam se zameli, da Bog da dragi!!! vi ste djubradi usli u Irak sa najbrutalnijom lazi, slupali 7000 god. staru CIVILIZACIJU za radi SICARA i sad se vracate a ostavljate 15 000 gorila (neka mi zivotinja oprosti) da odradjuju ULJE: Maliki bi svoju majku dao da mu je jasete samo da on sjedi gdje sjedi. VI skorojevici ste postali providni tvrdim, cak providniji i extremniji od primitivnoga DRNDIKA. Ono sto su konjanici krecuci iz RIMA odradjivali u srednjem vjekovnom razdoblju VI to radite modernim i najubojitijim sredstvima. VI nagradjujete FASISTICKE HORDE, dodijeljujete vladavinu nad teritorijama kao da ste je iz Arizone donijeli kao npr. 49% Bosne i Hercegovine ili Kurdistan u Iraku. VI stavljate pod istu kapu sve sto niste u stanju ljudski razrijesiti i uvijete recenicom za radi ljudskih prava. VI ste najveci licemjeri koji se uopce mogu zamisliti. Znam da znate odakle pisem, tko sam, zasto ovo pisem, svejedno mi je jer govorim ustima MILIONA na kugli ZEMLJI.
Evo za Ampaka i za sve ostale primjer Americke \"fosforne\" demokratije. http://www.putvjernika.com/Teror-monitor/zbog-bijelog-fosfora-koji-je-koristila-americka-vojska-u-iraku-se-radjaju-djeca-sa-deformacijama.html Pametnom dovoljno.
Naglasak na \"odlazimo.\"Demokratija i \"sloboda\" je uspostavljena.Vazno je napomenuti da su milion Iracke dijece oslobodili od zivota od 2003.Kazna za obozavoce dvije ukrstene daske,nepostoji na ovom svijetu.\"A dovoljan im je Dzehenem,a grozno je on boravise\"(Kur\'an)
Ma ya, nakon milion pobijenih civila od strane amera koji kao donose demokratiju koju su donijeli i vietnamu,kambodi,laosu gdje su pobili 5-6 miliona civila to niko ne spominje jelde, a neka neka zavrsice oni sa ovim ratovima kad fasuju bankrot ko 100x grckih sa 16 triliona duga JBT i dug im raste a oni vec misle na jos koji rat!!!
..i kurcem u celo..vidim da me brisu pismenjaci iz administracije..stvari treba nazvati pravim imenom..vec duze vrijeme je Amerika na talasima fasizma a klempo ko klempo samo produzena ruka..a majmun drzi svoj narod nepismenim..ok..
to ostaje siće vojnika da paze sve izvore nafte, pošto ameri imaju koncesiju na iste
Kao Srbi iz SAO Krajine. Svi u koloni i sa osmjehom na licima.
a 15 000 ih ostaje stacionirano u ambasadi hahaha...j e b o lud zbunjenog