Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kaze se MINARET.
PA ZAR NEMA CRKVE U TOM NEW YORK-u DA ZABODETE SAMO PAR MUNARETA KAO STO SU OSMANLIJE UCINILI U CARIGRADU I TADASNJI NAJVECI PRAVOSLAVNI HRAM OGRADJEN JE SA 6 MUNARETA I PROZVASE ´´PLAVA DZAMIJA´´ SVE UZ POMOC VATIKANA.
http://www.youtube.com/watch?v=BRhIA8RTFM0
http://www.youtube.com/watch?v=hBf2IPh_j_k
Meni ima smisla i poziv misice Amerike, zašto baš u neposrednoj blizini, može i malo dalje ako se populusu ne sviđa, svi bi trebali biti zadovoljni...... Suština je da ako je u pitanju Kulturno Sportski centar - neka ugrade i malo, vrlo diskretno mjesto za molitvu za koje javnost ne mora niti znati, ili apsolutno bez mjesta za molitvu...... malo dalje prema unutrašnjosti neka izgrade i džamiju i vjerovatno bi građanstvo trebalo biti zadovoljno....... Ne bune se džaba - to znam....
Danas 10ak propagandnih clanaka na SaX... alal vera, zayebali ste Gobelsa. Uskoro ce znaci napast Iran. Zao mi je tog naroda dole koji ce izginut, a jos vise ovih sa SaX koji rade ono sto su srpski mediji recimo nama radili pred i u toku rata. Sto je najtuznije, najvise su nam pomogli u ratu.
Idite vi svi U PM,amerikanci...Idemo mi nasim irancima...ha ya...trpimo vas od Kolumba...:S