Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam kako ga nije stid hvaliti se ovim stvarima... USA-genocidna tvorevina.
Demoktatija koja se gradi na leševima... neće Libija maknut nigdje ka demokratiji.. jedino mozda dobiju parcijalni kapitalizam i to na naftnim poljima. A sto se tiče iraka samo ste udovice ostavili za sobom
Amerika je K.U.R.V.A!!!
@American Ni sve pare svijeta nemogu nadoknaditi sve ono sto je americka vlada ucinila tokom historije. Tih 1.6 miliona mozes sebi u guzicu zabit.
realista dragi kad vec cuvas te vrece i kese onda pogledaj datum proizvodnje,sve sto nije valjalo poslali su nama da se mi trujemo i prvo procitaj clanak gdje kaze da su sad opet najveca sila pa naravno kad duguju libijcima preko 200 milijardi za naftu, jel mislis da ce im to neko sad naplatiti, srusit ce amerika sve sisteme kojima je duzna a nazalost to su islamske zemlje, a da im nije tih sistema pocrkali bi i propali jer sve njihove kompanije posluju tamo, ova amerika zivi na ledjima drugih isto su paraziti, fuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj gade mi se a posebno ovaj satro muslimanskih korijena gori je od busa
OSOBI SA NADIMKOM \"LINČ\" : \" SAVAKA CAST, APSOLUTNO SE SLAZEM.\"
Š.U.P.A.K ! ! !
Ajde ti Obama nemoj se praviti pametan kad nisi imao nikakve veze sa ustankom u Libiji protiv onog diktatora. Hrabri pobunjenici zasluzuju pohvalu sto su bili spremni da ginu za slobodu svog naroda. Vi samo prdite iz bijele kuce i igrate golf, a ne znate ni gdje je Libija!
Crna džukela u bijeloj kući.Ima finu priču,a radi isto kao i njegov prethodnik.
USAID, program pomoci vlade i naroda SAD-a, donirao je narodu BiH 1.6 milijardi dolara.
Ako iza ovih komentara stoje Bosanci i Hercegovci koje je Milosevic uz podrsku Gadafijeve nafte(velikog Muslimana) zelio zbrisati sa lica zemlje onda niste ni zasluzili bolje.Ustvari vi i zivite u srazmjeri sa svojim intelektom.Pola drzave su vam oduzeli,dva naroda zele da se otcjepe od vas,tako da lekcije zadrzite za sebe i svoju jadnu zemlju.
kada volis obama dabogda se isto tebi desilo od tvog naroda vi ste jedna od najkrvolocnijih zemalja na svijetu najvise ste zla nanijeli muslimanskom narodu uz svesrdnu pomoc sake izdajnika
dovoljno si rekao ovom jednom rečenicom konju! da nečija smrt potvrđuje dovoljno o toj zemlji koja je dovela do smrti tog random lika. lijepo je reko\' jedan fizolof : \"Demokratija je najbolji sistem kad se izuzmu svi ostali\" !
vidi ga prvi berac pamuka,fuj americko govno!
bravo USA! trebalo je ovako prvo kod nas svako komunisticko pseto pa onda prec na fasiste dojucerasnje komunjare!! ja bih debelim drvenim kolcem silovo redom pocevsi od : tita fikreta abdica brace pozderci mirsada fazlica milosevica seselja ratka mladica radovana karadzica .... spisak je dug a kolac podebeo long live NATO!
Sreco moja da ti nesto pojasnim: Na BALKANU JE SVE IJEDNA ZEMLJA- ZEMLJA SLUGA OSIM SRBIJE. Da je Srbija sluga, lizala bi dupe citavoj Evropi i Americi kao npr.komsije nam Hrvati. Da je Srbija sluga, predala bi Kosovo u zamjenu za EU. A bas ti od srca zelim da osjetis na svojoj kozi posljedice te recenice : Zivjela NATO i USA. Saberi se.
jao mene svrbi bulja! sada kada ode kosovo zauvek otice imoja bulja