Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIL nebi postojao bez cia i mosada
Mačka je Rusija Miš je Amerika ovo mi izgleda kao ono , Leži mačka, Miš trčkara oko nje, i Mačka ga šapom opali do nesvjesti
eto ovaj klempavi crnac nam sve fino rece predsjednik ce biti koga mi odredimo a ne narod sirije,pa tako isto i kod nas samo malo zamaskirano,predhodnici ovog majmuna su rasturili jugoslaviju da bi sada jahali vucici,izetbegovici ,gjukanovici i ostali prodavaci magle ovo jadnom narodu,americka licemjerna djubrad sjebati ce evropu na kraju
Honest reporter just destroyed fake news on Paris, ISIS and the NWO! http://www.liveleak.com/view?i=b6c_1447660445
Ovaj ko papagaj Asad i Asad, pa imal sta drugo imal mira imal napredka ?
Tako ste i Libiju sje** od onagvog Tripolija i onakve ekonomije sad zgariste, puno uzimate pravo da se igrate Boga.
...usa kao generator globalnih sranja. i jope.
Opet on o Asadu umjesto o ISIL-u. Znaci opet tetose ISIL nastavljajuci raditi kao do sada. A zona zabrane letenja. HAHAHAHA Bi oni rado uveli tu fazu, ali ne moze sada. Sad su tu Rusi. Tko ce njima zabraniti da lete. Uostalom, nema potrebe da uvedu zonu zabrane letenja. Ne mora niko letjeti, dovoljno je da lete samo Rusi.
Baš tako - pored Bejruta, Pariza, izbjeglica... - njemu je prioritet Asad... Ne trudi se više ni da slaže ko čovjek...
Kockice: Nisi shvatio. On je govorio o zoni zabrane letenja za Asadovu vojsku. Zato ja govorim da amerikanci nastavljaju svoju politiku Asad pa Asad. ISIL je prava prijetnja i pravi neprijatelj, ali oni jednostavno ne zele da ga uniste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nego evo jedno migranta, a sta ih je ovakvih. http://i.imgur.com/SxlUqAi.jpg
Sta ti imas sa tudjom drzavom crni.
"Ne čijem dobro" !
Nema ni tebi mjesta u buducnosti Usa,a posebno ne u istoriji Amerike,jer si najjaloviji predsjednik ikada,marioneta obicna,koja se ne pita zapravo ni za sta.
Historija (grčki: ἱστορία, što znači "istraga, saznanje") je nauka koja proučava prošlost, posebno kako se ona odnosila na ljude.Znaci,ipak je pravilno da se pise i govori bez H,osim ako se ne sluzimo anglosaxonskim izrazima. Bush je bio pijun svoga kriminalnog tate,a Obama zeli da se dokaze,kao lojalni crnac,annglosaxonsko zidovsko masonskoj aristokratiji u AMerici,koja preko AMerickih predsjednika vlada planetom iz sjene. Svi Americki predsjednici,koji su pokusali da se otrgnu toj kontroli,su bili ili smijenjeni ili ubijeni.
Druga stvar je sto Bosanci muslimani,vodjeni ljubavlju prema okupatorskoj Turskoj,tamo i gdje treba i gdje ne treba ubacuju slovo H,sto je Turcima doslo iz Arapskog jezika,koji u svojoj "abecedi" imaju 3 razslicita slova H.