Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE ZALOSNO STA MUSLIMANI SEBI DOZVOLE !!!
Hitlere mili,pa sto ne zavrsi zapoceto
Kopnena ofanziva je stvarno nepotrebna. Potrebna je samo jedna nuklerana bomba da pocisti svu ciganiju iz Gaze !!!
@realno sta si - tekfirac ili šija?
Muslimani smijesni ljudi, brane svoje i kad nisu u pravu! Tako hin valjda uci njiova sveta knjiga.
pa ti si dao crni zeleno svijetlo za napad sta glumis postenjacinu
Ma ko se bolan suprotstavlja cionistickom rezimu?? Iran, hahahahaha? Ma daj, bolan, ne budi dijete. Iran nikad nije imao front s Izraelom, al zato jeste s Irakom, itekakav, a nesto daljoj historiji i sa Otomanskim carstvom. U principu, Iran se uvijek dobro mlatio s muslimanima, sunitima, ali mi nije poznato da je imao neki otvoreni sukob s Jevrejima, krscanima i sl.. Karadviju kapa do poda, i kao intelektualci a i za hrabrost. Kakav Iran. Jednostavna matematika: Izrael podrzava Bashara u Siriji, Iran podrzava Bashara u Siriji, dakle, Izrael i Iran zajedno podrzavaju Bashara u Siriji.
Ima li gdje jarca Kardavija da iz Katara baci jos koju fetvu na one koji se suprostavljaju cionistickom zlu?
Dok je poslusnih cionistickih maroneta, R. T. Erdogana, bande Saud, kararskog diktatora Al Thanija i novoinstalirane marionete u Egiptu, cionisti nemaju zbog cega brinuti.
Anketa: Izrael će od strane Turske i Egipta biti srušen za: a) 1 - 2 dana b) 2 - 4 dana c) 4 - 7 dana
Nazalost, dole mi zivi rodica s porodicom :(, stalno smo na vezi. Ne bih demantovao ono za sta nisam siguran - nit sam nacionalista niti fanatik, niti bilo kakve vrste sovinista. Nazalost, ovo sto kazem 100% je provjereno, izvor nije ni mediji ni politika, vec zivi glas clanova porodice :( - bespilotnim letjelicama nadlijecu i tuku WB - ima poginulih, stavise, u njihovom blizem komsiluku. A rijec je o ljudima koji nisu pristalice Hamasa. E sad mi jos odgovori na pitanje, je li za pare ovo radis ili iz politickog angazmana? Specijalni odnosi, haa?
crni Bush
Daj nam neki link arapskih novina o tom navodnom \'sadašnjem\' bombardovanju Wsst Bank i tamo[njim \"poginulim\". Nemaš ? Nisi se trebao ni javljati. Samo širiš dezinformacije. Za tvoju informaciju, u West Bank je sasvim druga Palestinska vlast, Fayad na čelu sa Abbasom. Znači da se može živjeti u miru sa Izraelscima kad se hoće. De diram te, ne diraš me.
Ko te placa, jadan bio? Jakob Finci realnije od tebe gleda na PL-IS sukobe. Gadjaju i Zapadnu obalu, itekako, i dole ima mrtvih, ne siri dezinformacije. Pa i Sirenje teritorija Izraela vise niko ne krije, cak ni Izrael. Znas li da je Izrael Palestincima odredio rezim ishrane, Ministarstvo zdravlja Izraela sracunalo broj kalorija po osobi i pustaju samo toliko hrane koliko je potrebno da prezivljavaju - od Hitlera i Karadzica to jos niko nije radio. Mogu shvatit da te placaju, al imas li jadan/na bio djecu, roditelje, porodicu, bojis li se nesrece!? Ili je ovo rezultat tvoje nedavne posjete Izraelu - politicki projekt??
totalno si u pravu. nije normalno koliko su bosnjaci protiv jevreja!!!??? sokiran sam!
Nije lijepo pričati o ti puta većoj palestinskoj teritoriji West Bank i tome da je u West Bank mirno. Treba stvoriti dojam da je Izrael u globalu okrenut protiv Palestinaca i otimanja teritorije, pa se tako mora izbjegavati spominjanje West Bank. Isto tako nije lijepo spominjati Hamasovo raketiranje da bi se pažnja usmjerila samo na djelovanje izraelskih raketa i granata.
Hamas se ne moze zauzdati , dzaba sva prica ! ljude zele sehadet i treba im ispuniti zelju !