Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jašta su kako da nisu i to preko vibera da ne troše ;-)
a normalno je da amerikanci salju svoju vojsku u irak avganistan-gdje nema ni jednog amerikanca-a nije normalno da rusija ne zastiti 9 miliona rusa jer znamo kako je klicko nasilnim putem dosao na vlast uz potporu amerike -njemacke-pa Ameriko na vlast se dolazi izborima-a ne sa dvadeset hiljada ljudi na ulicimedzu kojima su mnogi placenici koji sad siju strah po kijevu ako drukcije mislis od njih
i ja evo 90 minuta listam ove slike na klix nightlife, pa brate cure kao da zive neposredno pored Fukushime, sta je ovo reci...
Povelja UN tj. pravila za "male" zemlje
pa jeste, al kako nazvati onda američke intervencije u iraku i afganistanu.
Možda su u istoj mreži pa neće puno platiti telefon.
A jestel vidjeli danas u Beogradu Dačićev skup? Dačić govori kako je Republika Srpska vječna i da Srbija neće dozvolit mijenjanje Dejtonskog sporazuma, ničim izazvan laje po BIH i govori kako je Srbija stvorila Republiku Srpsku. Toliko o (ne)umiješanosti Srbije u agresiju na BiH. Da stvar bude još zanimljivija, u prvom redu među posebnim zvanicama mu sjedio i aplaudirao gospodin iz Putinovog kabineta, jedan od glavnih savjetnika Putinove vlade. Sad samo nastavite, dižite Putina još malo u nebesa marvo.
S obzirom da klix dopušta samo '1000' karaktera po komentaru, nisam u mogućnosti da nabrojim svaki pojedinačni slučaj kršenja međunarodnog prava od strane SAD-a i njegovih saveznika. Stoga neću ni da pišem - mislim da svako, ko je iole upućen u međunarodnu politiku, zna koliko su se puta upotrebljavali dvostruki standardi od strane SAD-a i međunarodnih uticaja koje se nalaze pod uticajem SAD-a.
Ma ko se to odjednom sjetio međunarodnog prava? Ne poštuju Rusi međunarodno pravo ništa više ili manje od Amerikanaca, kad im treba - napadni i razvali!
hot line ! :D
GDJE GDJE ?
Po pravilu ovo je agresija na ukrainu od strane rusijeAktom 3 po pravilu slanje vojih i paravojnih snaga se smatra agresijom po rezoluciji vjeca sigurnosti na tu zemlju i Vijece sigurnosti treba pod hitno da poduzme odredjene mjere.Al naravno opet ce se pustiti da izgine narod fuj kao i u bosni cccc
joj Huse malog sto me nasmija
DAJ KURCA!!!
NEMERE!!!
Ovo je slag na tortu. Amerika prica o medjunarodnom pravu. Trenutno pod vojnom okupacijom drze nekoliko zemalja, a pod prijetnjom okupacijom ostatak svijeta.
Visoka politika za koju niste dorasli, samo kenjate po ovom klix-u.
Ljubav nema granica.
A JEBACNA?
Sta on prica, pa Amerika bi isto uradila!
Stojadinka ovce sisa pripomaze ju Radisa ovce strizu, u dzak vune mecu janjci bleju, makaze zvekecu zvec,zvec...