Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog commijja prestajem posjecivati ovaj sajt ne mogu da podnesem ovo bolesno hend ikepirano ret ard ira no dj u bre prokle to
Stampedes and panics (pet največih) 1) 4,000 – mass panic at air raid shelter, during Japanese bombing of Chongqing, most deaths caused by suffocation (Chongqing, China, 1941) 2) 1,426 – stampede by pilgrims inside a pedestrian tunnel (Mecca, 1990) 3) 1,389 – Khodynka Tragedy at coronation of Nicholas II, (Moscow, 1896) 4) 953 – Baghdad bridge stampede, (Baghdad, Iraq, 2005) (note: because the stampede was triggered by reports of a bombing, this figure is also included in the higher estimate for casualties of the War in Iraq) 5) 800 – 1954 Kumbh Mela stampede, crowd crush at religious festival (All.ahabad, India, 1954).... Izvor: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accidents_and_disasters_by_death_toll Haleluja da budem malo zloban. Zar nisu u visokom broju zastuipljeni na ovoj listi višež.enci ?
nije ovo ništa kako crna kršćanska Afrika izumire od SIDE, zato su se svi od Gejtsa do misionara nadigli da koliko ublaže pošast. Čitave zemlje će da izumru od ove zaraze. Opstaće samo oni koji upražnjavaju odnose unutar provjerenog braka, sa jednom, 2, 3, ili 4 žene, samo je bitno da je to unutar braka i sve dobro provjereno. Samo takve nacije i kulture će da opstanu, sve ostalo čeka propast, zakon prirode jednostavan ali učinkovit.
Neko iz mase povika, stigao deda Mraz sa poklonima.
...da nje moj dečko tamo, ned'o Bog, dva dana ga nema... :(
e ,moj vlah da je tebi više pameti pa da proslavimo
sad ce i pravoslavna nova godina, nadam se da ce bosnjaci slaviti i to kao sto su slavili i krscansku novu godinu....nije fer da i nasu ne proslavite kako dolikuje