Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadafi ima 14 tona bojnih otrova od kojih nema zastite, a evo rekao je sad da će rat preseliti u Italiju. E da hoće da je potruje od Alpa do Sicilije pa da se unisti i tako zvana „sveta stolica”.
Komododragonci ubise Gadafijevog mladjeg sina i troje unucadi od 5 do 9 godina.Komododragonci sa talmudom u ruke i natpisom na rakete i kasetnih bombi milosrdni andjeo sravnise Tripoli. U Bengazi preko 100,000 ljudi žene i dece su zaklani od strane placene vojske iz engleske Francuske Italije i ostalih komododragonskih fasisticko zverskih jazbina. Ako je sada vreme i ako Gadafi ima nešto onda bi treba da pretvori mediteransko more u crvenu boju a zapadnu evropu da sravni. Valjda je kupio nešto pa je vreme da to upotrebi??????????????????????????????????????????