Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje su to naivčine i mi prisluškujemo njih, Mujo zabunom umjesto u avion za Bosnu poletio nosačem i našao se u njihovom satelitu u orbiti, pa telefonira Fati, te Obama ruča, te svađa se sa ženom, te stalno mlati ono njihovo dijete i tako, a Fata sve isprića Suljaginci i cijela Bosna tako sve zna...
zato 3210 koristim pa nek locira mudo Marijanovo
MOZETE LI MI LOCIRATI SINA.....
http://www.youtube.com/watch?v=w6-qz8GK3Lw
B.M.K.
Zamolio bih NSA da ako mogu da mi proslijede poruke iz Januar, 2010, tamo sam imao jedan code za software pa sam prilikom mjenjanja telefona zaboravio prepisati, pa ako mogu da mi pošalju sve poruke na mail, bio bih zahvalan. Kome treba backup kad imamo NSA :)
I ja sam primjetio kad odem u wc ,hendy se cudno ponasa gubi nec...!
@usrani vitez......... hoces li da ti posaljem nesto novo od tih tvojih mobitela ,ali niste zasluzili....!
what's else new?
nakon 5 godina prisluskivanja dobijes novi I-phone! :D
znaci ako izgubite telefon znate kome se treba obratiti da ga locira...