Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uf...iz bosanskih telefonskih veza bi mogao napraviti milijardu pornica... ...kod nas svako ima neku "vezu na daljinu" sa momkom/curom iz švedske,kanade,australije...itd... pa se safunjaju svaku noc preko skypa vibera itd :-D
Sad sam se pravo zabrinula,svi će saznati za moju ljubav..uh šta da radim??? :P
Duša....... ;-*
Ta riječ.....<3
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je vjerovatno spin... jer je Washington Post jedno od glasila američke političke mafije...
Objavite,nek pucaju lazni,lnteresni,licemjerni,prisilni,ugovoreni l dr. BRAKOVI.
UOČITE! Samo da vas informišem da su se sve Šemse okrenule vjeri, osim pijane Šemse koja je pijana i ne konta o čemu joj govorimo :D
Prokleta je amerika, nsa i ciaaaa Sta mi vrijedi tvoja mail adresa kad sam meta spijuniranja...
uhapsit ce me :D
ništa novo od amerikanaca, prije par dana sam procitala da su otkrili neku labaratoriju u kuci nekog starca , tako da ;)
I sta su skontali?
Šta je novo u ovom članku? Sve napisano već znamo od ranije. Šta smo novo saznali? Ništa. Hvala Klix na pokušaju da nas dodatno zaglupite, podignete euforiju i nastavite priče o nekim teorijama zavjera... Sve mi ovo znamo i bez vas i molim vas poštedite nas ovih gluposti. Ne kažem da ovo nije tačno ali zašto potencirati? Imate li rješenje kako se od ovoga odbraniti i sačuvati svoju privatnost?
Americke pič*e!
Joj eto sad oni sve znaju koga su ovi pratili.
O rly? Kad neko sve snima...