Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasno sta se radi, a svijet gleda...jer ipak su to muslimani koji ginu, a svijet samo gleda kao sto su i 92-95 gledali, da A.l.l.a.h olaksa braci u Siriji a nevjernike i nasilnike kazni najvecom kaznom. Amin!
što ne prenesete vijest da su pobunjenici priznali da su finansirani od strane zapada naročito amerike i francuske?
Bašar je zarobio 12 francuskih specijalaca u Homsu ali sarkoVampir šuti ko zaljeven. Saće izbori da ne pukne bruka.
Sax je nedavno dobio mali stimulans od strane USAIDA, tako da sve treba uzeti sa zrnom soli, kao i sve medije u ostalom. Novinari su najveće prostitutke.
Šta uradiše wahbosi stoka, saudija im dala pare da uništavaju, al Bašar nije Gadafi.
ovako im i treba kada su se priklonili sup.ima iz amerike i francuske...ja neznam cime razmisljaju ovi sto su na strani pobunjenika.....zivio Asad, on je kralj jer neda zapadnim gov.ima da uđu u njegovu zemlju...
Niko ne primjećuje da se muslimani već duže vrijeme tuku među sobom. U Iraku je zadnjih par godina hajka na sunite, manijaci kucaju i zvone na vrata sunitskih familija i prerežu im grlo kad ovi otvore. Od Turske i Saudijske Arabije podmetnuta borba za smjenu vlasti u Siriji da se alevitima otme vlast i zasjedne novi, sunitski diktator.
Samo udri satri bagru,ne dozvoli da te uniste kao Gadafija.
\"...pusti ih.Sami ce sebi dohakat...
Nije bilo lose , da budu se bunili podjednako kao oni u Libiji . Zapad ubaci kosku i \" pse rata \" a ovi se kokaju izmedju sebe .
Dragi moji prijatelji u Siriji, Vi sigurno mislite kako Vas je svijet zaboravio i niko nece da baci svoje oko na Vas. Pa OK u pravu ste, ebe se meni za Vas, ali ima ipak nade. I to velike nade! Kada to sve prodje kod Vas, Andzelina ce napraviti film o Vasim teskim trenutcima kroz koje trenutno prolazite i tako staviti vas na mapu za svagda. OK ne bas za svagda, ali barem mjesec dana ljudi ce znati nesto o Siriji i zeli ce kao da izucavaju Vase muke. Prema tome nemojte se previse sazaljevati sami na sebe jer sve se to vrati na svoje staro mjesto.
sviđaju mi se ove slike, baj ludilo zivjeti sad ovdje
ne gleda amerika ko je musliman a ko kršćanin... i za vrijeme intervencije u iraku svi su im bili isti,u egiptu se nikad nisu udostojili pomoći kršćanima,u libanonu isto a i za siriju ih zaboli.oni gledaju da svoju guzic* zadovolje
Cuj aktivista kaze koji se morao povuci a cega je on aktivista ( terorista), BRAVO ASAD nek si se rjesio ti terorista.
O situaciji u Siriji i američkim planovima za tu zemlju i Iran informisati se na sajtu Global Research...
Sloboda za narod Sirije, SMRT TIRANIJI
sirijski aktivisti zale za jednim gradom.......asad je makar grad srusio a oni su bili krenuli da drzavu ruse...haahhaah