Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je dobro. Iran je velesila. Islam je buducnost.
eto vam kauboja da vam otmu zalihe plina
Iranci vec nakon saudi arabije imaju najvece zalihe nafte na svijetu a nakon rusije iranci imaju najvece zalihe gasa eto 2 razloga zbog kojeg ameri pokusavaju razehbat iran + iranci su srusili americkog diktatora u revoluciji prije nekih 30 godina i odtad su na sankcijama amera, ali nedaju ni kinezi ni rusi na irance pa neka israelci i ameri pametuju
Velike zalihe gassa u Kaspisjkom Moru, na iranskoj strani?? Dakle Iranci na he ba li ste ko zhuti; zao mi persijkog naroda; he be ga Iznogood od precdenika, a sad ce i kaubji da im posalju tone i tone demokratije, u vidu tnt-a i osiromasenog uranijuma.