Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu je "previse" pogodili, cim moze da se vrati da obavjestava. Samo da je ne uhvati ISIS, pa da vidimo kako ce se vratiti...
Najjaci komentar, spicila je bomba u facu ona i dalje prica hahahah, a ja svoju pokusavam usutkati sa "suti" "dobro je bona" "prekini vise" hahahah
Onaj tko je spreman otet nasilno, ubit, lagat i licemerstvo kao i zlodjelo činiti čovječanstvu taj razuma nema i može raditi štogod hoće, božiju milost nikada neće dobiti i to su svjesni jer se istine boje, a vrijeme je njihov nagori neprijatelj ma kako oruđe ili oružije imali.
možemo reci da je ostala šokirana
I ovo se desi nesretnoj palestinskoj novinarki, a ja evo vec godinama cekam da Christiane Amanpour dobije tomahavk u glavu dok se javlja sa nekog od ratnih zarista. Ili da je bar pogodi metak u guzicu. Neki djavo da je strefi. Nije vazno sta.
Šok BOMBINA 😁