Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno moras biti glup da prozivas predsjednika najvece svjetske sile na ovaj nacin monisha sto si se bavila novinarstvom bavila si se, aj ti u indiju nazad pa cekaj da te siluju gdje u busu kakvom
https://www.youtube.com/watch?v=fnb7GwpJIwo
@vedranbe mislis 3 papeta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamislite kako bi se svijet digao da je neko pozvao na ubistvo novinara? Sa druge strane, novinari misle da su bogom dani i da mogu i trebaju pisati sta god zele, pa tako valjaju razne gluposti, u vecini slucajeva i neprovjerene i netacne i onda ostecena strana mora dokazivati sudskim procesom da su to gluposti. Tako to biva u demokratskom drustvu.
https://www.youtube.com/watch?v=MqRareQxemE
@Korisnik34325 nije ni tebi lako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje su sada Soroseva udruzenja novinra, da osude ovakve postupke ili je ona bijeli medvjed pa je stede. Trump je trebao mnogim drzavama da rastjera ove leziljebovice koji vise vole tudje zlo, nego svoji korist.
meni se ćini da je novinarka Indijanka
Pa da bude onaj debilchina Pence predsjednik. Gori od njega 100 puta.
Hahaha pucaj Monisha ako upucas ove kod nas na vlasti glasat cu za tebe..
Svi oni koji imaju pogrešnu percepcju o Trumpu i demoniziraju njegove stavove neka pogledaju video https://www.youtube.com/watch?v=9iWi_mis8Rs
Privukla je paznju na sebe , sto jes jes....
DONALD TRAMP - GOVOR KOJI ĆE PROMIJENITI SVIJET https://www.youtube.com/watch?v=9iWi_mis8Rs
Trumpova retorika nakon pobjede je slična onoj koju je plasirala Hilari tokom izbora.
Garava nek ti je Big na pomoći, tebi, rodbini, prijateljima, suradnicima itd. Puno je cama još sloboda ostalo.
@_ja_Big Bog, cama vama :):):):)
Pogana Indijka. Ona bi nekom nesto odredjivala
sto si se bavila novinarstvom bavila si se.
Tuka
11.9. tornjevi srušeni, a Trumpova pojeda 9.11.
aj ti pakuj kofere i mrš kući..
novinari su najveca smeca uz drotove. nadam se da ce je gospodin Donald posteno isprangijat i nabit negdje da se pati do kraja zivota. nema labavo sa smradovima!