Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skinuo masku, a kao pozitivan. Hahahaha mediji ispadose glupi sad
Bolsonaro je jos jedan od onih rimo-katolickih populista, Islamofoba, fasista kakvi su Orban, Le Pen, Geert Wilders, Zeman u Ceskoj pa ako hocete i Plenkovic i Covic. Bolsonaro je izdanak i uzdanica rimo-katolickih falangi UZP ideologije iz zapadne Hercegovine i Dodikovih pro-ruskih separatista. Oni misle da ako Trump pobijedi ponovo da ce Kosovo vratiti Srbiji, a da ce Herceg Bosnu stvoriti i otcijepiti je kao i tzv rs
KRALJ,tako se prkosi gušterima i bjelosvjetskim hohštaplerima,nedaj se,zna čovjek kakvo mu je stanje nacije,ne trebaju mu plaćeni novinarski tekstovi i zastrašivanje naroda,..
@lynardskynard protiv ljudi gustera...odlicno, odlicno. Imas kompilaciju mentalnih oboljenja.
Ovaj predsjednik je malo lud.
Damir Masic iz SDP-a se vratio iz Londona kad je u Britanij pandemija krenula pa nije otisao u samoizolaciju
Pa covjek se odmaknuo od njih. Kad se ovi novinari nadignu Boze dragi...
On je dobar,u nas Fadil je ne zna ni turiti😂