Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američka demokratija
ovo nema ni unas
Sta se deres brate😅😅😅😅😅
Možda se je ministar zdravstva uzrujao nakon što mu je novinar postavio pitanje na ekavici?
hahahaha....iliti pak pismeno uputio na cirilici
@ogledalce A možda je čovjek pitao o poštivanju specifične prakse sljedbenika SDA (Seventh Day Adventists), a ministar pomislio na drugu SDA...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VAko su i u BiH hapsili dok nisje bilo slobodnih medija. Ona alapača Jukić kaže da pitanjem o sakrivanju krivičnih prijava ugrouio glavnu tužiteljicu !
Sve polako dolazi na svoje. Trump je definitivno ušao u najuži krug za izbor diktatora godine, uz Erdogana i Putina glavni favorit. Samo se bojim da će Erdogan ipak uzeti titulu, uskoro će moći odlučivati ko je će živjeti, a ko će pod zemlju. A ta je moć najveća.
hahaha demokratija
da je ovo u Turskoj bilo odmah bi Amerikanci srali o pravima novinara bla bla bla koji licemjeri
@guzarcurguz14 naravno da nije, Ameri prave umjetnu razliku, kao oni su borci za nečija prava, a upravo na ovom slučaju je jasno da razlika ne samo da ne postoji nego su Ameri gori deset puta
@guzarcurguz14 Ista ih je firma nastelila. Trumpkov Flynko zaboravio da se prijavi da je agent strane sile - Turske. A firma za koju je lobirao za Tursku - osnivaci Rusi i poslovni partneri Putkovi. http://www.politico.com/story/2017/04/25/michael-flynn-turkey-russia-237550 Isti onaj Putko s kojim se Tajib susrece pa onda laje na drzave po EU da su fasisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)