Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj napad je i organizovan da se pokupi oruzje u naroda jer zele policijsku drzavu u kojoj se niko nece moci braniti. Zato i jeste tolika propaganda protiv oruzja.
hahaha. argument je za nulu 😎
@Megido2019 Ne kontaju to ovi moderni ako nije na instagramu.
Ne treba im oruzje kada je, na stranu pojedini teroristicki akti, stopa kriminala iznimno niska. U Americi nije rijedak slucaj gdje ce te neko upucati iz cista mira na ulici.
@blackout26, taj koji te u SAD-u upuca iz čista mira kupio je od lopova ukradeno oružje. Što je teže normalnim ljudima kupiti oružje, to je manje oružja među normalnim ljudima koji bi se samo branili. Što je manje oružja među normalnim ljudima, manje ga je u ilegalnoj prodaji kod kriminalaca, pa tako i manje žrtava.
Za pohvalu svaku...a ujedno i te naciste i teroriste resit treba...
Treba se riješiti terorista