Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi kriminalca.davao raji filmove besplatno. uzas. odmah ga na dozivotnu
"Tužioci ističu da je Dotcom zaradio najmanje 117 miliona funti, uglavnom tako što su ljudi ilegalno preuzimali filmove sa platforme Megaupload." Da se tako pare zaradjuju Bosna bi bila Monte Carlo (na kvadrat) Problem je sto je MegaUpload ugrozio dve Americke kompanije sa istim poslovnim modelom, pa mu je nekako trebalo stati u kraj.
mašala mu bilo,baš je napredan bojim se ofaliće u zatvoru,nije tamo ko u nas da zatvorenik more u po noći i u po dana porućit 20 čevapa i jogurt eee tugo golema
Što je više kleveta i laži, Dotkom nam je miliji i draži.
Veliki babuka interneta!
Kime crni zašto u Rusiju ne ode
šta će u Rusiji? pa nije glup da u bijedu ide, a sve u svemu u americi će dobit ponudu da radi za neku tajnu agenciju i živit ko car.
@F@K_OFF dobit će crnački kitu u zatvoru, imaju oni ovakvih u NSA na bacanje, pa i boljih