Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nema nikakve greske. Izrael je jedina država na svijetu koja nema zvanično granice. Razlog je ekspanzionizam kao državni cilj. Veliki Izrael,velika Srbija, Velika Mađarska itd,svi bi sada da su veliki na račun susjednih država.
Free Palestine!!
bravoooo novi zeland
Ovo je cinjenica o vi licemjeri koji tvrdite drugacije
Haha kakav šuk
Island i Novi Zeland jedine dvije slobodne zemlje na svijetu. Bravooooooooo
Kraljevi!
Kakva gоvиа ovi ljevicari
Gadi im se i napisati "Izrael", i to s pravom .
svaka cast to je jedina istina svi znamo da su jevreji dovedeni sa svih strana svijeta,primljeni kao ljudi i ovako vracaju.fuj nema goreg naroda na svijetu...
Najjača država,njih 7.5miliona piša po 200miliona arapa kad god im se digne ona stvar. Svaka im čast. Ponosna nacija 🇮🇱
Palestina je od 5 mirovnih sporazuma svih 5 odbila dok BiH je4 od 5 prihvatila. Pametnom dosta
Nije ovo nacin borbe protiv genocidnog Izraela, ali svaki oblik otpora protiv zlocinaca je za pohvalu.
Dame i gospodo pred Vama se nalazi oličenje i udžbenički primjer samomrzećeg Turčina VolimUdateMameRazved. Duboka svijest i spoznaja da je potekao iz memetove pipice ga goni natrag u evoluciju do nivoa majmuna koji se prvi put ispravio na noge. Civlizirati pod hitno.