Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast el Presidente. Diktator ali dostojanstven. Kod nas svaki grad sa istim narodom ima jedan od glavnih trgova sa istim imenom. Sve zbog svakodnevne politike.
ma zna covjek da bi kroz par godina iste te statue kipove i ulice rusili kao sto su svim ostalim diktatorima...
I mi molimo da ulice u BiH ne nose imena politicara ! Zanimislite za 20ak Godina, Ulica Milorata Dodika Mileta 28, Bakira Izetbegovica 33a... Nedo Bog Nikome
Nek nazovu ulice i trgove po Aliji I.
Fidele, vrati se !
Bogami kod nas Alija nije imao takvih nedemokratskih komunjarskih želja u amanet ! Samo je poklonio Bosnu Erdoganu da je čuva, a za dalje vidjećemo ! Od sitnica samo da se po njemu nazove centralni park u opštini Centar Sarajevo ( sin mu je procjenjuje da vrijedi 10 drugih općina) i šehidsko groblje a ni on ni sin ni š od šehida nisu vidjeli ! I naravno po ilica u svakom gradu pod kontrolom SDA:
Zar ni TROTOAR ne može?
bakir ce na kraju vladavine traziti da mu ne dizemo spomenik
Pristao sam da budem igračka da prodajem dušu vragu svome da ostane samo crna tačka poslije igre kad me mirno slome Mislio sam da se zvijeri boje ove vatre koja trag mi prati a sad nosim kako mi ga skroje po meni se ništa neće zvati. Autor? Po njemu se ništa u Sarajevu ne zove.
@MiloradMojic Bebek je ovo odpjevao bolje od tebe nananananana
Duška Trifunovića pamte oni kojima je i uputio ovu misaono sročenu pjesmu. One koji pjevaju cingiri-pingiri pjesmice i ne trebaju da znaju njegovo ime!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
do juce bio zakon, danas se zakonom zabranjuje..