Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno paša u oslobadjanju svoje zemlje od Ruskog nacizma
pa sto onda Iran salje dronove?
e tacno i sretno ovo je prava stvar namjestu potez
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od svega, izgleda da je najbitnije je da je musliman. Bem ti ovu moju državu. Sve u ovoj Bosni mrzim. Mrzim nametnute običaje, mrzim religije, mrzim nametnuto zvanje bošnjak, mrzim političare, prezirem nestučni kadar, mrzim vjerske zajednice, mrzim .... Sve nametnuto mrzim.
Lukav potez Kijeva...
https://www.logicno.com/politika/ukrajinska-vojska-ce-regrutirati-oboljele-od-hiv-a.html#comments
Direktor fonda za privatizaciju u najkorumpiranoj državi Europe novi ministar obrane...što može krenuti krivo?
#user 672Ti kad upadneš u vodu čuje se glup glup glup... Odakle tolika rusofobija, karindzali ti mamu, nanu, sestru, babuku... Istocna Bosna jel?
Sta znaci biti uporan.
To je naj bitnije u nas je 90 POSTO IZ tih porodica a sve pokradoše
Premehkana Faca za Ruse..
hrustem paša opuković
Propaganda!!!! Ono sto vam neće reći ovaj smecarski portal je to da je navodna "kontraoofanziva" u zadnja 3 mjeseca PROPALA . Ukrajinci imaju prevelike gubitke kako u tenkovima i svoj zapadnoj opremi tako u ljudstvu. Od početka je bio plan ,ako KO ne uspije ,svalit će na ministra obrane i imenovat drugoga. Ovo što vam naglašavaju da je "musliman" je skretanje s pozornosti i onoga što je bitno. Ukrajina gubi i to je očigledno
Ne mozemo promijeniti tok rata ali nemojmo bar biti glupi . Klix ne daje prave informacije i namjerno filtrira ili pravi inverziju da bi predstavili onako kako žele oni od kojih dobija pare . Čista propaganda . Kao sad stati ministar obrane nije valjao jer nije bio musliman " E sad će biti tek dobro". Hrana nam je sve skuplja i skuplja a mi trebamo biti sretni jer je ovaj musliman
Da je kod nas ovi bi ga nasi konstitutivni proglasili islamistom😅 I bilo bi kmecanja da se nece s njim boriti on hoce đamahiriju. Gledam neki dan na yt. anketu gdje jednog mekinjasa potaju sta je tufahija on ko iz topa kaze da je to muđahedinarska sekta🤣
https://youtu.be/czWL9q-TK-M?si=36UwsMtsGkslnxwa
Ne kontam!
Vidi Kaya Yanara što se ofuc'o...
Rat Amerike do posljednjeg Ukrajinca! Dob regruta spuštena na 16 i povišena do 60 godina! Odobreno regrutovanje bolesnih sa tuberkulozom, hivom, hepatitisom itd. Uskoro zakon prema kojem EU treba da uhapsi svakog vojno sposobnog Ukrajinca i deportuje ga u Ukrajinu! Sa židovom hazarom i tatarskim muslimanom na čelu, daleko će stići!
Ih pa znaci bolje stoje od rusa, rusi vec ispucali i HIVovce i tuberkoloze i zatborenike...dobro ih deru znaci ukrajinci.
Ne kenjaj ruski nacisto
Kakve veze ima što je musliman, ne znam zašto nam dajete tu informaciju?! Za prošlog ministra nam niste pisali koje je vjeroispovijesti.