Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahah a ni ove obične testove nisu usavršili pola ih nije tačno
Garant je naš hadžija Fikret Malinar već narućio 100-ak komada povoljno za nekih 10-ak miliončića 🙂
Jesu li ovi sada pouzdani, za razliku od ranijih? Mislim ovih sada...kao sto pojasnjavaju za vakcine? (ove sada su sigurne za razliku od onih ranijih)
Ovo je 100ti po redu test kao i one vakcine
Ma daj vise i vi i korona i testovi idite u ludnicu niste normalni vise
Ha,ha,ha! Oj,što narod magarče!
Analizom daha , kad jedemo graha 😅
Istopit ce se test od bijelog luka i rakije, a inace mora da je ko smrt siguran..
I onda ti ga naplati kasnije ko alkotest..
Cuj Bosnje, njemu je sve smijesno, svemu se podsmjehuje i sprda. Kao da je vakcinu i druge stvari u medicini lako otkriti i izmisliti. Vakcine su medju najvecim ljudskim dostignucima a Bosnjo i opcenito Balkanac sumnja u sve i misli da neko hoce da ga ubije vakcinom.
Tako ce biti puhnes pred vratima i ako ne cuje biiiip udjes. Sve fino isplanirano.
braćo draga ja cirkusa ,u kakvom vremenu živimo.Vrijeme je za kameno doba definitivno
Vijest iz budućnosti: Naučnici Balkana 30.10.2189.g. razvili test koji analizom daha utvrđuje višegodišnju religijsku pripadnost svakog pojedinca žitelja Balkana. Analizom samo dva daha moguće utvrditi i religijsku pripadnost svih predaka do srednjovjekovne Bosne unazad, dalje u prošlost ne, jer period srednjovjekovne Bosne i prije nje nije profitabilan, izjavljuju naučnici.
ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha
Sve je ovo "hebanje naroda u zdrav mozAk
Dajte da nam testove nabavlja prvi u Bošnjaka, najveći i najljepši, najpametniji i najsposobniji, jedan jedini i neponovljivi Fikret Hodžić. Jel u pravi test možeš puhnut TI!!!
WTF pitam doktora da nije korona zbog povisene temperature, a on mi kaze -Nije to ti nicu zubici!!-