Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i dalje se nastavlja ,ne znam sad kad sam bio ovo ljeto jedno 55 puta je bolje sve izgradjeno .u kusadasiju u marketima skoro da nemozes slabo naci izvoznih proizvoda vecinom su njihovi slatkisi voda sokovi .sto se tice gradova kroz koje smo prolazili jak osu razvijeni i sve izgleda kao bajka .ne znam zasto protestiraju primjetio sam da su djevojke jako zatvorene za strance ili sam bio 10 dana pa nisam sve skontao uglavnom slabo govore engleski jedino ,kAD NESTO PRODAJU DA TI ZBIJE I ZADNJU LIRU IZ DJEPA ODLICNA ZEMLJA ZA PROVEST 10 DANA OSJECAS SE KAO KOD KUCE .a kolko sam citao 7 ekonomija je u svjetu ,jedino im je malo fuserska garderoba na bazaru al je imaju turizam da nepricam cvjeta ko lud .dobra je turska samo ne znam zasto protestuju jel zbog toga sto us fakat cigare tamo 7 i po lira to je 7 i po maraka ili nesto drugo to samo oni znaju .ali inace je sve kao bajka
Erdoganov plan nece uspjeti. Nisu svjesni da sami sebi kopaju jamu, Turska ce proci kao i Egipat, Tunis, Libija zbog nametanja islamskih zakona sekularistima.
vecina turaka zeli erdogana na vlasti
vecina turaka zeli Erdogana, a zasto uskracuje prava onima koji ga ne zele?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imamo i mi mnogo bolje razloge za proteste, al' sutimo.
„ A ti nikako ne misli da Allah ne motri na ono što rade nevjernici ! On im samo pušta do Dana kada će im oči ostati otvorene i kada će žureći uzdignutih glava, netremice gledati; a srca će im prazna biti. “ (Prijevod značenja Ibrahim, 42-43.)
Da se hoće pobiti stoka između sebe.Ljudski šljam su ti turci!
maloumni debili koji se lože na sve muslimansko ne znaju da turska uopšte nema dobru ekonomiju vec erdogan dobija pare od saudijske arabije kako bi dalje islamizirao politički sustav u turskoj. kad bi vehabije prestale da šalju pare za glupe projekte poput aerodroma krepali bi od gladi.
Pojma nemaš!
Zaparavo je ovo istina, dijelom, neki dan sam pricao s jednim turcinom i rece mi lik da je erdogan zapravo los i da novac dobija iz vana koje se zapravo ne investriaju i da tako izgleda kao da je ekonomija jaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Protesti a Turska medju najjacim svjetskim ekonomskim silama. Ovo protestuju kjafiri i zato ne zali Tajibe nimalo.
Fuj, kako pogano muslimansko ponasanje. Ne mozes reci nevjernik, nego kjafir. Mislis da time kao ponizavas one koji ne slijede tvoju ideologiju, ili sta vec?
Opet laži o našoj braći Turcima. Dokle?