Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah, kako klix majstorski gura ove vijesti o marginalnim pitanjima koja se ticu LGBTQ grupacije, cisto da razjari vazda nalozene komentatore da pisu stvari tipa "OVO JE BOLESNO, GDJE JE OVAJ SVIJET OTISAO???" Vi se jadovi nervirate a klix ubire pare od klikova i reklama. Sto ti je kaptializam.
"Svijet je od nastanka potpuno normalno funkcionisao dok su bila jedina dva prirodna spola, musko i zensko, sada je sve krenulo ka dole cim se namecu ovi LGBTQ+- spolovi" Andrew Tate FREE TOP G !!!