Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt rusiji i svima koji podrzavaju ruske zlocince.
Lokalni rusofili jedva cekaju da opravdaju ovo nekom denacifikacijom
odgovor lokalnog srbe: nacisti druže
Ko vjeruje da ukrajinci ne čine zloč..e neka samo otvore telegram i biće im sve jasno...takve užase ni u horor filmovima ne možete vidjeti i naravno pretežno naci odredi. E onda će vam biti jasno zašto je rus pokrenuo ovo.
Evo još jednog genocida!
Na koga li me podsjecaju Rusi kada su ovo uradili ? Raja sta mislite ? Fuj genocidasi.
i....8372...
Kako mi je ovo nesto poznato!
Mislim da je veci vojne komande NATO drzave Ukrajine...zlocin..povesti u smrt preko 2000 mladih vojnika..da bi uzeli ..npr..Nadzice..i Tarcin..
A da se KOMENTATORI prisjete da istina o masovnim grobnicama u BiH jos uvijek saznaje i koliko se sistematski vrsti masovni pokolj i pokop (na videu Škorpiona snimljenom u Trnovu su podrinjske zrtve), pa iskop i ponovni ukop (sekundardne grobnice) pa ponovni iskop i ukop (tercijarne grobnice) PRIJE NEGO IZJEDNACAVAJU BOSANSKE ZRTVE 95. i prvu vijest o Rusima koju cuju od Ukrajinaca! Imajte dostojanstva!
Zlocinci iz RS-a su masovne grobnice i prikrivanje zlocina cinili na teritorijama koje je KONTROLISAO RS. Ova vijest dolazi od ukrajinskih medija sa teritorija koje kontrolise ukrajinska vojska. Zar nije najociglednija vjerovatnoca manipulacije zrtvama (da je bar dio pogubljen od tzv. nacista a ne Rusa)
Gdje Hrvatska odluta. Da mi je neko govorijo unaprijed tokom domovinskog rata dacemo podrzavati agresore i ujediniti se sa agresorima ja bih skonto da je tip puko. Ko glasa u Hrvatskoj ! ? . Izgleda samo kamenjarski servi 😁
Strasno sta sve rade i jedni i drugi. Fuj nemojte misliti da ovakve stvari ne rade ukrajinci na onom telegramu ima snimaka za povracanje.
Ma jok, gdje ces to reci kada je medijski hajp samo protiv rusa (nikako ih ne opravdavam ali pokusavam biti objektivan), Ukrajinci su od 2014. terorisali Ruse, tacnije ukrajinski nacionalisti koji su manjina, ali su bili dobar izgovor Putinu da napadne. A ustvari je borba samo oko nafte, boli i Putina i Zelenskog cosak za narod
1. Prosli put kad su spominjali masovne grobnice ispostavile se da je rijec o gomili odvojenih grobova na istom lokalitetu, obiljezenim stapom/drvetom, i gdje je bilo moguce, nekim identifikacionim predmetom.
2. Vidjet cemo da li ovaj put Medijski Spameri poturaju lingivsticku manipulaciju rjecju "masovna". Rusi su ovdje bili u puno uzurbanijem povlacenju nego u Buchi, pa je vrlo moguce da nisu mogli biti tako minuciozni. Ako se ispostavi da ovo "masovno" jeste perfidna propagandnomedijska manipulacija jezikom (da je rijec o masi grobova a ne masovnoj grobnici) onda se Rusima treba odat priznanje da su svoj bjezaniji prioritizirali dostojanstven ukop (sto bi bilo hriscanski od njih)
ko prati malo i drugu stranu price ukrajinci salji vojsku ko zivo meso u prodor zasto su odustali od nuklearne elektrane u 3 napada su imali 500 mrtvih
To rusi bili kod dore na obuci, kako se to radi, a kod milanovića na obuci o negiranju bilo čega. Kretene samo sa malim slovom.
Zato što evropa nije spriječila genocid u BiH. Zato se ponavlja i ponavlja će se ...
Rusi preslikali od bosanskih Srba...sve isto
Ljudi prave masovne grobnice i trazi oslobadjanje iz zatvora osobu koja je to isto cinila
Pa njima je Ratko Mladić veliki uzor, ista je to mitomanija...