Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bilo za ocekivati jer je bio plan dokazati poboljsani domet. Ovo je bila ujedno i zadnja proba. Pokazali su sta su htijeli i sad ce sve biti po starom. Nekako im ne zamjerim sto se tice vanjske politike ali jadan je onaj narod unutra.
Google translate
nikada ne izda :):)
Samo jos 3 zemlje na planeti imaju ICBM ovog dometa
bajke za naivne
Mozda ima domet a da li bi i dosla to je veliko pitaje jer SAD pokriva svaki centimetar Pacifika na jedno 3000 km prije Zapadne obale!
Kim se igra sa ostatkom svijeta dok ga jednom roknu
i Yugoslavia bi imala nuklearno oruzje da je nisu srbi unistili a ovako smo banana drzavice igra se s nama ko hoce
Boli ga ona stvar... Mali se igra i otvoreno je pokazao guzu Amerima.
Blago budalama
Bravo momci!
Pa sta ako može dostići do SAD-a.
Kad moze amerika da ima nuklearno oruzje ne vidim razlog zasto nebi mogli koreanci da imaju isto, i ako je istina drago mi je zbog toga.