Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ish budaletine ISIS-ovske ish !!
Samo pricate vi ce te blokirati haj bolan suti te moze im se kurca napusiti vec 5. god tabani te ih a oni sve jaci pa mi reci mi radimo svoj posao citav svijet se digao na njih i opet nista osim USA oni su saveznici njihovi
Nama treba jedan tim da blokiraju ove troll četničke profile. Samo siju mržnju i kenjaju na sve sto njie srpsko.
Možda, al' možda... jednog dana Bog se pokaže i rekne: " Pa ljudi moji, nisam vas kako treba ni pustio iz džungle a vi sve gori... " i nagovori se. Kako bih stavio cvike i laganini kokice, i viko jes jes, sve to treba motkačom u potiljak loma.