Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan Rus mi je svojedobno pričao Armencima i njihovom nacionalizmu, kaže to su šovinisti žešći i pravi fašisti. Istaživao sam malo tematiku i skontao da ti Armenci svašta znaju govoriti među sobom, čak na medijima i u političkim izjavama, za*eb je što im jezik i pismo niko živ ne razumije jer nemaju srodnika. Inače bi odavno bili na monitoringu stranih policajaca za ljudska prava. Srpska klika 90-ih je hippie pokret za njih.
A Seldžuci su plavi šljemovi? Pobili pola njihovog naroda i oni su dobri, samo zato što ste i vi od njih.
@TrebinjeNikadJace: Nisam ja nigdje Turke hvalio, o čemu ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bilo gdje u svijetu da je sukob, lica Srba se ozare i popravi im se raspoloženje, narod koji uživa u patnji i ratovima s kojim nemaju nikakve veze. Zašto je taj narod toliko izopačen i nenormalan?
Bez uvrede, ali kad malo bolje sagledas srba nema u ratovima ni u prici, samo ih ti i drugi pojedinci sa klixa spominjete u komentarima, jer je to najjeftiniji nacinza dobija je lajkova, a takvi kao ti zudite za lajkovima. S druge strane, kad malo bolje analiziras sva ratista na svijetu, u sve i jednom ucestvuju muslimani. Sudan, Libija, Sirija, Nigerija, Azerbaidzan, Irak, Turska... Nekako.... nema tu srba ni u prici, ali muslimana...
@pensaNastali nakon 500 godina silovanja..
opkoli i Nadgornjaj hi ,samo ime vam kaje i pozovte na predaju. nemogu brača Azeri da rješe prostu stvar..
Jermeni branite svoj narod. Dosta su vas Turci ponižavali.
Amen!!!
Podrška slobodarskom narodu Armena u obrani od pomahnitalih islamskih terorista.
@kiksi11 "Podrška" amenijskim Teroristima na tudjoj i otetoj teritoriji? Tebe bi trebalo pred kamerom obezglavit i nabit ti glavu na srijed Stambola da je vrane kljucaju sve ti mrtvo hebem! Treba take ko tebe naći i pobit preko noći po kućama mater ti cionfašističku-krstaško teriorističku hebem! Kopiro sam ti profil i proslijedit ću ga uskoro Bazi Bondsteel na Kosovu da ti preko noći dodju da ti se mile majke nahebu.
kiksi, Azerbajdžanci su uglavnom Šiti i nemaju nikakve veze sa tzv. isilom i drugim grupama. Mrziš muslimane, ok tvoja stvar boli me k..., ali prije nego nešto lupiš nebi bilo slabo nešto pročitati i informirati se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Genocid nad Armencima"? Nije ga nikad bilo. Ali, bit će im želja uskoro ostvarena ionako su unaprijed u Jerevanu izgradili "spomenik žrtvama". Valjda neko predvidjanje. Sada će uslijedit čišćenje svete Turske Zemlje od armenijskog otpada. Već se sada radujem tome.
...jašta. turci kad čiste, čiste u milionima. nisu oni pišljivi hrvati ili srbi. btw, "sveta turska zemlja" je nekadašnja vizantija. a otomani, srednjevjekovni dođoši iz prapostojbine, turkmenistana. patareni su, ako ćemo pravo, starosjedioci za otomane.
@commie Licemjeru, a kad si se onda oglasio povodom okupacije Palestine od strane Judeoterorista? Jesi li se oglasio povodom okupacije bosanske zemlje od koje je genocidaška zombi tvorevina pod pseudonimom "rs" iskrojena. Ne vidjeh nešto da se po tim pitanjima puno buniš, a? Ma sve Armenijske krmojebe treba pod sjekirom. Nadam se da će ti tek sad skočit krvni pritisak!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve primitivne politike koje se kriju iza nacionalizma, fašizma, mržnje i podvala, promoviraju podjele iz razloga da bi nad nekim vladali i uskraćivali mu prava. Takve stranke i politike nikad neće donijeti dobro rješenje, kako u BiH tako ni u bilo kojem dijelu svijeta gdje su izazvane krize. Samo zajedništvo svih naroda, bez granica, otvorenih odnosa i jednakih prava za svakog čovjeka, samo to je garant ispravne i svijetle budućnosti.
...zajedništvo je lijpo kad su svi "zajedništarci" dobrih namjera. u suprotnom, isto će ti se obiti o glavu, prije ili kasnije.
Gorski Karabah, kao i veliki dijelovi majčice i matice Turske, je stara djedovina Armenaca, koju im muslimani, je li moguće, hoće na silu oteti...
Lažu ba...:-)))
Prema tvojoj logici cijeli svijet pripada Bošnjacima, jer su tu pronađene najstarije piramide i svi Bošnjaci nose gen najstarije civilizacije svijeta. Svi ostali narodi su se od Bošnjaka odmetnuli, a vi ste prvi na našoj listi, jer ste izravni susjedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sad ce ludi djikani dobrovoljci ratovati za Armence a vehbosi za Azerbejdzan..
U koju kategoriju ti spadas?
@KrokodiIskesuzeCuj bolesne estagfirullah😂
...sad će odavlen podrška, isto ko za kosovo.