Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne dodje do rata nastace ogromno razocaranje, narocito u medijima. Koje bi usput trebalo malo i tuziti radi podizanja tenzije i uticaja na psihicko stanje gradjana
Sta ce oni protiv NATA i Amerike. Budite realni Rusi bi bili donji i u ratnom i ekonomskom smislu...pokusao, vidio da nema zafrkancije i povlaci se.
A vucic uze brasna za 3 gidine 🥲
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Osvoji Rusija simpatije svijeta bez ispaljenog metka..bravo Rusi👏👏👏👏👏
Bili na vježbi i normalno da se onda svojoj bazi vrate...a Klix to slavi kao povlačenje iako su ostali tamo ostali gdje i jesu..
Bravo za Rusiju, ameri su jedva čekali sukobe, na žalost svi smo gledali Ameriku kao spas, u neznanju, misleći da će nam pomoći u ratu, mogli su zaustaviti u toku od 48h ali nisu htjeli, daleko je Amerika od demokratije. Engleski naseljeni i su to, kolonosti, ne očekujemo da Amerika, Engleska i Francuska politika radi za dobrobit. Stoljećima handre male narode.
Na sta ce se srbende sad loziti kad je jasno da rata nema
biden, putin, macron i scholz svako jutro otvore klix da vide sta strucnjaci iz komentara sa klixa savjetuju i analiziraju. nasi ljudi sve znaju.
Neće Putin pišati u bunar iz kojeg pije. Novac koji mu treba nalazi se u Europi. EU i SAD su jači od Rusije u svakom smislu i on to zna. Dovoljno je da daju oružje Ukrajini i ovi pruže jak otpor Rusima. I Milošević sa GŠ JNA je 1991 mislio da će na brzinu stvoriti veliku Srbiju ali 1995 odoše na traktorima. Ratna sreća zna biti promjenjiva.
sjeverni tok krece. evropi treba plin i tacka.
jebu amere sabacki,ha ha ha.
zar je neko mislio da ce ratovati, to samo zapad huska da se pokrhaju
Novalić je to znao
Svi se izredase..i Macron i Biden i Johnson, ali dodje Solc i hajmo nazad vojskooo...Tek da se zna.
#LucifersSon. Istorijska cinjenica je i da su ruski vojnici osvojili centar Berlina 02.05.1945 god. Toga dana su se americke i ostale saveznicke jedinice ( engleske, francuske, holandske i ostalih saveznika) nalazile 600 kilometara na zapadu na obalama rijeke Elbe, gdje su na sigurnoj udaljenosti cekali da rusi za njih zavrse posao. Americke jedinice su usle u Berlin tek u julu 1945. god, kada su im rusi poklonili jedan dio grada na upravljanje.
Samo da ratane bude, ludila medju ljudima..
#LucifersSon. Rusi su u Drugom svjetskom ratu imali gubitke od 20 000 000 ljudi, a USA 450 000. Njemci su u januaru 1945 god. na istok zemlje prema Rusima postavili 3/4 svojih reusrsa, a prem zapadu 1/4. Od Njemacko-Poljske granice, koja je u januaru 1945 godine bila 300 km na istok od sadasnje granice pa do 02.05.1945 god, kada su Rusi usli u Berlin poginulo je 600 000 ruskih vojnika.
I sta bi ratom postigli,i onako je inflacija sirom svijeta jos eventualni rat bi nas gurno u ponor iz koji bi se na spomen korone smijali i govorili da je mala maca za ovo...
Krasna Armija je oslobodila europu od nacizma, a ne američke foke, foke jedne.