Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad se završi ceremonija Hadža, biće prazni narednih 360 dana luksuzni šatori koji mogu primiti tri miliona ljudi, pa nek se izbjeglicama da azil i utočište...
Najjednostavije rijesenje je to. Ali nemaju braca muslimani od toga ekonomske racune. Pare, pare pokrecu svijet, politiku i nogomet...
racunice*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E tito, dok si bio ziv nama madjarice dudlale za cenera da bi mogle uplatiti jos jedan dan na moru a sad se lafo ogradjuju od nas jer su face u EU.
Nije brate nego sto se ogradjuju od srbije a sad ce i od hrvatske pa njima ostavljaju izbjeglice.
Nije poenta u tome.slazem se ja da mora postojati kontrola nego cisto me nervira da se madjarska nesto ogradjuje kao da su obecana zemlja jbt..
Koja njihova vojska 5000 ljudi ??Pa hordi i manijaka ima više
ako najbogatije zemlje zaliva ne primaju izbjeglice, zasto bi ih neko drugi primio?? pored toga, ne vidim neku osudu tog cina !!
Madjari me vise ne mogu iznenaditi i ako odluce da gaze izbjeglice tenkovima. Ipak su oni na braniku hriscanske Evrope. Evrope ogradjene bodljikavom zicom :-)
Bravo Orbane! Tako se to radi! Zakon je isti za sve!
Madzari: nekad su bili velesila i civilizacija a sada su se pokazali kao bagra primitivna. Fuj kako su mi se ogadili!
Mađari su nenadjebivi fašisti.
Za ovog ISMAILJ LJOPATA FATALJICA. Buraz, poješće te ta mržnja. Idi bolan ne bio negdje se liječi!!! Ja sam pušku nosio i ratovao ali ne mrzim nikoga. Nit je ljudsko nit je vjersko. Ne širi svoju negativnost okolo. Ako toliko mrziš, omotaj se kakvim gnojivom i pravac u Beograd, jal Moskvu. Uradi nešto. Bježi iz ove napaćene zemlje koju i izbjeglice izbjegavaju. Pusti nas da živimo u miru još 20 godina pa ćemo onda opet ratovati a ti praviti KIFLJE. Niste ni Kosovski boj dobili niti ste sad svoju zemlju izborili. Sve dobijete na dlanu. Mađari, ako je ovako, onda su dno ljudskog roda.
A dosada su koristili sta opet?
Da hoce ih strefit kakva nesreca pa da oni budu izbjeglice, mamu im jebem fasisticku!
Slijedeće će biti da Mađari miniraju područje. Jadni ste i nehumani Mađari!
Fini Danci predlazu da se jedan dio migranata naseli na ugodnom Grenlandu,pa kontam da je mozda bilo bolje da su predlozili i Mjesec :D
Americki nacin obrane demokracije.
mađarska novi Irak, s*bija nova Sirija :) iskoristiti haos i protjerati s*be gdje god su :)
Dignuti embargo na dostavu oruzja izbjeglicama!