Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kao nismo znali ..samo što su to svijetske poznate media ubrzo počela opovrgavat i cenzurisati.. i sada iste lažljove medija rade puno sličnoga s koronakrozom i vakcinama.
Sarajevska 310 72000 Zenica, Bosna i Hercegovina +387 62 176 358 U ime svih nas a u prvom redu gosp.Muriza i njegove porodice, molim ZENICANE da provjere ko je na ovoj adresi! ! gooUser1614192224 je postavila post koji je placen od strane HOBOTNICE.Ne pise vlasnik, ali nacemo je! Svi za jednog jedan za sve!!bhmag.net/muriz-memic-druga-strana/
Saudija je među najgorim zemljama na svijetu, po pitanju ljudskih prava i demokratija tamo nikada nije bila u posjeti. Zašto im niko nije uveo sankcije zbog toga? Imaju naftu i pare, time nažalost kupuju naklonost moćnog zapada. Čisti primjer da je međunarodna politika obična demagogija i nije principijelna prema svima.
NEĆE NIŠTA BIT OD TOGA POJO VUK KASSHOGGIJA, ALI ĆU VAM REĆI DA NEĆE BIT NI NAŠE STRANKE NI NIPA NI OSTALIH ŽETNIKA KOJI RADE ZA SRBIJU, SPREMAJU NOŽEVE I PUŠKE DA KOLJU SARAJLIJE. NEĆE MOĆI VOJVODO KOJOTE NEĆE MOĆI MUCKAČEŠ SVE
Naoruzaj se i dodji do nas u Tuzlu, da ti shapnem nesto iza uha!
Zna to svak i bez izvjestaja
Kadhoggij nek počiva u miru