Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ista priča, kao da je rezirano s Pala ..
Hahahaha govna cifutska... oni miroljubivi... porusise kuce palestinaca pobise ih i oni o miroljubivosti govore .. gamad
Tata tata, jesam li ja Srbin ili Jevrej? Pa sine, mama ti je jevrejka, ja sam Srbin, ti budi šta želiš, ali zašto me to pitaš uopšte? Pa jedan dječak ispred zgrade prodaje biciklo, pa ne znam da li da se cjenkam ili da mu ga otmem....
Prije dolaska Zidova ta se oblast zvala Kanaan.Za vrijeme Rimljana zvala se provincija Judeja, Samarija i Galileja.Kako su Zidovi cesto dizali ustanke protiv Rimljana ovi su ih odlucili zatrti kao sto u ostalom uradili i Ilirima. Porobljavaju, raseljavaju,ruse hram i MIJENJAJU naziv provincije u Palestina.Tako su zapravo Rimljani stvorili Palestinu i Palestince, a koji su izvorno bili preostali Zidovi na tom podrucju. Poslije Rimljana dolaze Arapi koji donose islam.
Kapa dole Jevrjima. Mnogo cjenim taj narod.
Selami za Hitlera
Mogu dok imaju vlast, sta ce kad nestane toga. Ničija nije do zore gorila!
srbi i izraelci su najveca bolest ove planete
@shimon... nisi bas upucen ili si jako glup. Pakistan ima nuklearke, Kina i Indija, koje nisu krscanske, Iran vjerojatno ima, tako da... krscani samo?
90 % vas il' ne radi, il' je kurava za 400KM kod nekog privatnika u ovoj nasoj dragoj BiH... I vi ste nasli da diskutujete o izraelu i njihovoj historiji hahaha kraljevi
Kakve veze ima ekonomska situacija sa opstim obrazovanjem, poznavanjem istorije i opstom logikom
Propaganda... ali jedno je sigurno: laž će nestati.
englezi su židovima dali državu 1948 na prostoru palestine (tu su ih naselili, a protjerali palestince) i to najbogatijem vodom, plodnom zemljom, kontrolom mora itd... židovo su prije toga bili kao kurdi, nisu imali vlastitu zemlju.
ta zemlja je bila zapustena 2 tisuce godina, tek nakon ponovne uspostave drzave izrael zemlja su ucinili plodnom i nadvodnjenom. Btw zidovi su i dobili samo pustinju i neplodnu zemlju, a pogledaj danas kako to izgleda.
@pepe znaci vrijeđas Mojsija-Musu. ;)
Ovo je cist pogled autora kroz historiju na sarkastican nacin,stim da je on u zizu dogadjanja postavio jevrejsku porodicu.Sobzirom da smo ovih dana bili ocevidci vadjenja zastave drzave BiH iz vagine,silovanje muslimanke od strane uzvisenog.I da to djavolji sljedbenici smatraju umjetnoscu ,ovo je bezazleno u odnosu na to.
prije 1000 godina srbija i dalmacija su bili dio bosne, hoćemo nazad svoju zemlju
samo što u Dalmaciji nema muslimana
@drinsky1 de ti napiši hronologija nastanka srbije....al u jedno pedeset tomova
Sta je laz u videu? Istinu nazivate propagandom!? Zasto ne pisete o svakodnevnim teroristickim napadima na drzavu Izrael?
hamas iz paletistinskih kuća puca iranske rakete po Haifi i Tel Avivu
@RodrigoDuterte raketiraju iz skola,bolnica i dzamija cime te zgrade postaju legitimni vojni cilj, kada Izrael uzvrati na ta mjesta onda po medijima salju snimke i slike istih srusenih zgrada. Propaganda i laz im je glavno oruzje, sreca pa vecina svijeta nije glupa. Kakav zlotovor moras biti da na tuđem najsvetijem mjestu izradis svoju bogomolju!? Zamisli da na mjestu kabe se izgradi sinagoga i jos je proglase svojim drugim najsvetijim mjestom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poserem se na vjeru i naciju koja sve druge zene naziva kurvama
Cifuti su rak rana ljudskog roda
Sramota ste ljudskog roda sram vas može biti a vi ste kao tako zvani Boziji narod sramite se .ne znam šta više reći na ove gluposti iz spota vi ste dobili svoju državu na osnovu toga što vas je najviše stradalo za vrijeme 2 svjetskog rata.
Oni nisu dobili drzavu vec su se izborili za nju i imali su pravo na nju kao i svaki drugi narod na planeti. Palestinska nacija je izmišljena samo da bude unutarnji neprijatelj izraelu. Islam ne priznaje nacije, arapi su jedan narod.
@pepe Koliko ja znam to je danas nekakva samouprava i nije drzava. 3x puta im je nuđena drzava i oni su 3x odbili. Naravno da ne postoje etnicki palestinci,to su arapi. Toliko o tvom obrazovanju i poznavanju tematike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)