Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi se prave Englezi.
... i to sa starim šega avionima, zamisli panike kad bi poslali ozbiljnije avione
e, kada ce i muslimani imati TU-95 ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
> Podsjećamo, prostor iznad La Manchea smatra se međunarodnim vazdušnim prostorom i ruski avioni imaju pravo da njime plove. Nisam znao da ovi bombarderi mogu i letjeti i ploviti. Sta sve ovi Rusi nece izmisliti.
ovi "carevi se bas igraju rata" Ljudi moji nece ovo na dobro izaci.
ko ih šljivi, kad se nisu znali dogvoriti.
kad ih vec ispracaju, mogli su i vodu politi za njima
...nađoh taj članak... http://www.e-novine.com/svet/svet-vesti/111634-Drama-nebu-iznad-Evrope.html
...lijepo nam je nedžad sve objasnio...čovjek zna znanje.
...pročitaj kad stigneš, to je suština ispod onih šupljih političarskih prepucavanja...
Mogu vam reci da su zajebani ovi englezi
pa popucajt3 se više šta se ispraćate
...bi prije par mjeseci tekst na e-novinama gdje lik, vazduhoplovni oficir, lijepo objasni na osnovu karakteristika ruskih aviona koji su upadali u nato vp, svrhu ruskog upadanja i prikupljanja podataka o nato resursima (radarske, avio i raketne baze, vrijeme odziva i bla bla nekih vojnih tehnikalija)...šta su sve baćuške prošnjuhale, strava :)
A sto nisu njihovi predsjednici na prvoj fronti, nego fino sjete na sigurnom mjestu i uzivaju i idu se kofol dogovarati o miru, a obicni neduznici ginu. DBd crkli
Popizdio je ne moze vise pizditi. Tu mu je kraj. Sto vise pozdi sve vise po njusci dobija.
Tupoljev TU-95 "Medvjed"; ruski strateški bombarder. Ima 4 dupla kontrarotirajuća turbopropelera, ukratko čuješ ga prije ngo ga vidiš.
novinari kliksa ne serite vise,obrazujte se malo i ne budite "navodeci novinari"👊
Ja mislim da u toj zoni gdje svi mogu da lete Rusima nije dozvoljeno. To je razlog zasto su ispraceni. Rusi nisu dobrodosli u Evropu. To je to. Ko sad provocira?
Ruje provociraju. Naravno da imaju pravo preleta ali svrha je jasna
Ovo se desava redovno decenijama, ne znam zasto sad odjednom prenosite. Je li moguce da i vi padate na propagandu, a novinari ste? Bili su u medjunarodnom zracnom prostoru.