Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reko sam ja da je Putalj kriv. Vidiš ti jarane, ljudi mahnitaju odnjega zlikovca , gube razum i čine strašne stvari, rabbi euzu bike min hemezatiš šejatini ve euzu bike rabbi en jahdurun...
da je kod nas, pustili bi je za 6 mjeseci iz pritvora.
a neki portali su pisali tipa: "...dok je držala glavu u ruci uzvikivala je Allahu ekber..." unbelievable
zašto ne prenesete da je kazala " Da joj je Allah rekao" da to uradi.
hiđarbika bolesna sjeme joj se zatrlo vehabijsko
@errorcode01 moj babo se na vrijeme odrekao vehabija sad je fin obrijan samo još duže pantalone da mu kupimo i biće čovjek od njega
"Washington Post navodi da je uhapšen devetnaestogodišnji sin Gulchehre Bobokulove, te da se žena i ranije liječila u psihijatrijskoj bolnici."
znači od prije je luda hiđarbika
S tim nista nisi pomogla vec odmogla. Samo si nas pokusala ocrniti. Djevojcica koju si ubila nije nista kriva. Ako vec hoces osvetu, ubij Putina a ne nevinu djevojcicu.
@guzercurguz22 Da, pokusala ali nije uspjela jer pravi muslimani se ne mogu ocrniti.