Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni samo nije jasno zasto organizuju takmicenje ,na mjestima koja su poznata po velikoj populaciji ajkula . I to bijelih sto je najgore.
Tu se vole najvise da kurče.
Nemoj bolan ne bio piškiti u odjelo dok surfaš, hajvanu jedan, izješće te teeee Nemani
Nije bila u Killing modu, inace bi je primjetili samo kad bi vec bilo kasno.
Iz ptičije perspektive velika bijela izgleda kao punoglavac. Something to ponder on!
I onda pocnu savjeti "strucnjaka" tipa "...u susretu sa velikom bijelom budite mirni, ne panicite, ne cinite nista sto ce joj privuci paznju, pokazite da cijenite i nju i prostor u kome zivi, vi ste ipak u njihovom okruzenju, morate im iskazati respekt..." i slicna sranja...a ti imas predatora na kojem je svaki detalj stvoren za ubijanje, predatora koji nije evoluirao u milion godina, predatora koji osjeti kap krvi u zapremini vode od pet olimpijskim bazena....pa joj haj sad na zicer.
NIje se mjenjala zadnjih 150 miliona godina.
Bijele ajkule , zar im ajkule nisu crne ako su afričke ?
Sve do jednom moj Faninnže
Ajkula je to,pa nije Sebija ili Željka.
Ove dvije koje si naveo spadaju u vrstu gmazova,...rod vipere, ljutice. Jako otrovne za covjeka i zivotinjski svijet.
slatkica je....
Treća sreća 😈