Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aA joj, i kinezi po muslimanima udarili...........
Pa oni svojih stotine studenata pobili koji su vecinom bili ateisti, teske komunjare, sto bi im bio problem pobiti neke druge vjere... Ne gledaju oni ko si i sta si.
ovdje nije problem muslimana bitno je kinu uvest u sukob sada kada je Rusija pod sankcijama da se oslabi blok kina Iran Rusija ali mislim da su se debelo zajebali kada su ušli u igru sa ove tri države....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir odmah da podnese protestnu notu hu đintao mao ce tungu!
Tendenciozan naslov koji je pobijen u samom tekstu. Nema tu nevinih...a vlasti...oni ce svakog ko se suprotstavi drzavi namlaviti, blago receno, bilo Ujgure ili Kineze. Ako igdje religija ne igra bitnu ulogu to je u Kini.
hahaha stoka islamska napala policisku stanicu i onda atak na muslimane lol gdje se god muslimani nakote tu su problemi....rusija,kina,izrael,iteroristicki napadi na usa i sirom europe i onda se cude sto ih cude sto ih svijet hoce istjebiti..
Muslimani u Kini imaju mogućnost da se učlane u KP Kine i dobiju sve beneficije koje ova bogata zemlja pruža.
A probaj prosetat u hidzabu u Fracuskoj demokratiji!?
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
Tako je Kina, samo oštro i bež sažaljenja, svaki čin ljudskih prava, dobrote ili samilosti muslimani protumače kao slabost.
Šta će balije u Kini,neka idu dole međ arape gdje im je i mjesto. Samo bi terorizam širili ....
Novi Napad ... konju jedan !!!
Nema ovo veze sa tim sto su muslimani, imaju bolestan rezim !!
"U sukobima u kineskoj regiji Xinjiang, koji su se dogodili u ponedjeljak, bilo je na desetine poginulih i povrijeđenih ljudi. Grupa naroužana noževima je napala policijsku stanicu i urede vlade, koji se nalaze u okrugu Shache." Koliko ja vidim ovdje su muslimani napali postaju i zijanili.
hajde ne lazite, pa nije policija njih napala nego su oni napali na policijske stanice. sami ste to napisali
Kineska gamad.
Ovaj Klix bi sve dao za klik
da imamo svijesti, ne bi niko kupovao židovske i kineske proizvode. AKO NEŠTO NE MOŽEŠ SPRIJEČITI, BAR GA PREZIRI.
govna kineska,serem im se na drzavu