Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha ŠERIJAT... čekaj zar nisu trebali uvesti DEMOKRATIJU??? ps: nikad arapske zemlje neče vidjeti istinsku demokratiju i stranačko vođenje drzave jer to zapadu ne odgovora...njima odgovaraju klerkovi i diktatori koje mjenjaju kako im ciljevima odgovara :-) niti je TUNIS niti EGIPAT dobio izbore...jestel vi mozda culi? jesul se odrzali izbori? NE
sad ce vam biti do jaja nema sta, e budale
@aaa A tebe kao magarca!
@aaa MURGADROT Pravi bošnjački kreteni!
HA...HA...HA...JA MAJMUNA MAJKO MOJA, CUJ SERIJAT...U 21 VIJEKU SERIJAT, PA JOS SAMO DA UVEDETE KANIBALIZAM I ONDA STE SPREMNI ZA ZAPADNI SVIJET...TO SE NECE ZVATI SERIJAT, NEGO CE SE ZVATI \"NITI SMIJES PITATI NOII SMIJES TRAZITI NITI SMIJES DIHATI\" - DOK ONI STO SU JE OSLOBODILI OD TIRANINA NE RASPRODAJU SVE ZAPADU, ......BO VAS OTAC KRETENSKI, KREPAJTE I VI I ONI KOJI ZAGOVARAJU SERIJAT, A DA SE RAZUMIJEMO NISAM NISTA DRUGO NEGO MUSLIMAN. AL KAD VIDIM LEVATINU SA BRADOM PET KORAKA ISPRED \"PIT BULA\" ZIVOT MI SE ZGADI, JEL JOJ I JASTUK STAVLJA NA LOBANJU KAD JE GAOZE.....FUJ
Kako će se zapad sada postaviti.U svim sukobima bili su protiv onih koji žele šerijat.Primjeri,Somalija,Afganistan,Jemen itd.Ako i njih napadnu svijet će biti ravnodušan jer su ogadili svima svojim ponašanjem.
Sa wehabijama nema nikakvog ujedinjenja, njih treba tuci ko stoku!
MUSLIMANI CIJELOG SVIJETA UJEDINIMO SE!!!
dzeko dijamant peder
Ako u roku od pet godina niste mogli vratiti kredit, država bi ga otpisala ili vraćala za vas. Ako ste htjeli kupiti auto dali ste 20-30% od cijene, a ostalo je dotirala država. U Libiji ste za 10 dolara mogli kupiti 85 litara benzina ili nafte. U Libiji je hrana bila gotovo besplatna, 10kg hljeba koštalo je 0,15 dolara. U Libiji građani nisu radili fizičke poslove, sve su to radili stranci. Živjela sam 10 godina u Libiji po raznim gradovima i nikada nisam vidjela ni jednog prosjaka na ulici. Libijci nisu išli raditi po bijelom svijetu, jer za to nisu imali potrebe. U Libiji ni jedan građanin nije izbačen ili mu je oduzet stan ili auto zato što nije mogao vratiti kredit, što nije rijedak slučaj po ovim takozvanim demokratskim zemljama koje su se okomile na Libiju. Sada, sa šerijatskim zakonom, u ovom stoljecu, neka Vam je Bog na pomoci.
Europska Unija i Amerika duguju Libijskoj državi 200 milijardi dolara za isporučenu naftu. 2012. godine ističu koncesije velikih naftnih kompanija koje polažu pravo na Libijsku naftu. Gadafi je zatražio vraćanje duga i zaprijetio je da će u suprotnom sklopiti međudržavne ugovore s drugim zemljama i kompanijama. Zbog toga je došlo do ovog neviđenog razaranje Libije. Je li libijski građanin imao razloga buniti se protiv režima Muamera el Gadafija? Mislim da nije. Ako gledamo standard libijskog naroda i povlastice koje im pruža država imali su vrlo lijep i lagodan život. Živjeli su kao mali bogovi. Libija ima 6,5 miliona stanovnika, a imala je 14 miliona registriranih automobila. Ako je neko htio studirati u bilo kojoj državi u svijetu podnosio bi molbu i država bi mu osigurava stan, hranu, automobil, besplatno školovanje i mjesečnu stipendiju od 2300 dolara. U Libiji se nije plaćala voda, struja, plin i porez, a krediti su se davali bez kamata.
http://www.agnostik.org/20022-inanci-geregi-makarna-suzgeci-takti.html clanak o toj tvojoj crkvi, jedan bolesnik u austriji se uslikao u skladu sa principima te crkve :D
Jeste\'l culi Srbi, vjerujte bez sala, uvodi se Serijat, u nase mahale. Ne dolaste amo, za vas nema pice, jer su nase zene, zamotale lice. Ne nose se suknje, kratke na \'izvolte\', mjesto dobre koke, dobicete solte.
ala ga zabiše šerijat kome će sad smrdija izvozit svoju vojnu i privrednu opremu može bit sad će da posluju sa tunguzijom ili grčkom isto im je hahahahahaha
Church of the Flying Spaghetti Monster je jedina istinita vjera! svi ostali ce da gore u vjecnoj vatri CFSM!!!
Bila je jednom jedna zemlja, i zvala se Libija.........
pa kad ga tolko volite sto ga niste isli braniti, pichketare sa tastature :D cestitke libijskom narodu, Islam je jedina prava vjera a serijat sistem :)