Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FIDELE OKO TETA ŠEMSINO NAPRAVIČU TI JA GRAH MOJ DOMAČI I SKUHAT ČAJ ŠTO SAM GA BRALA NA VRANICI PLANINI IMA DA BUDES 20 GODINA MLAĐI NAKON JEDNOG TRETMANA
NE SELAMAJ IH PREKO MOG GRAHA <3
..kad jednog dana ode el comadante, "procvjetaće" kuba haman ko i mi...rahatluku niđe kraja neće biti...
..lajk ti je što si me ispravio :)
...a vrijem ej epokazalo da je uzalud bila svačija borba za pravednije društvo...ljudi hoće kapitalizam, stoga njihovu želju treba poštovati...pa ko uspije, ko potone...boriti se da bi većini bilo dobro je ustvari prilično nezahvalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon takve podrske klixu, sta se desava: upravo klix gusi slobodu izrazavanja, misljenja, govorenja... Bravo, odlicno vam je cvijan utjerala strah u kosti.
je.bo ti portal na kojem nekad mozes komentirat a nekad ne
Pa kolko on ima godina ? Rodjen prije industrijske revolucije i jos hoda
Ups, ovdje nam neko ne zna citati...pise da ima 88 godina, ako je vjerovati klixu
UMRO!!! https://pbs.twimg.com/media/B66BRqqCYAA4v7o.jpg
Nije da gajim bilo kakve negativne ili pozitivne emocije prema Amerima ali zbog ovog su se čovjeka jednom pošteno usrali. Vrhunski troll.
Mnogi koji su mu poželjeli najgore odavno više nisu među živima. Njega treba pitati u čemu je tajna dugovječnosti komunista.
sipa jeste li vi čuli za slobodu govora
glup ko mirsad kebo
ovo vezano za fup i sipa nista mi nije jasno... cuj prate portale.. ama nisu to oni to je nsa, a ovi im sluze kao prevodioci
ne daj se kastro...
Americki vlazni snovi jos od 1959 :-)