Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde Ameriko da cujemo tu vasu demokratiju ili su i ovo izolovani incidenti.... djubrad jedna placenicka-ustanicka.... cim se tu SAD, Francuska i VB umijesaju znas da se tu krije interes tj. pare.... u ovom slucaju nafta donosi stotine milijardi, a i nece vratiti libijske pare iz banaka... prema nekima cak 650 milijardi... hah Ameriko mrzim te iz dna duse....
Sva sreca po libijce sto im usa donese demokratiju, stara vlast bi ih mozda i bicevala, ovi samo elektrosokiraju..
Kalif mjesto Kalifa. Ista stoka sve, ko i kod nas. P.S. Ovaj bosko buha bombas je retardiran, ne obracajte paznju na njega.
U Libiji je mješano, 230 volti na 50Hz, i 127 volti na 60Hz. U Meksiku cijelom je isto 127V na 60Hz. U Amerrici i Kanadi je voltaža 120 volti, ali na 60Hz. A u čitavom Japanu je samo 100 volti dok je frekvencija mješovita, zapad Japana je na 60Hz a istok na 50Hz.
Za ove vlahe poruka da operu guzicu ponekad!
Mučili, ali koga ? Ti mučeni su samo pro-Gadafijevci, a ne običan svijet.
Bravo majstore!!!!!!!!!!!!!!!
a sta ste vi mislili da ce pad Gadafijevog rezima na neki nevjerovatan nacin promijeniti mentalitet tih ljudi. Nece gospodo, treba puno vremena da se stvari promijene i ovo nema veze sa Amerikom sta Libijci rade jedni drugima. Evo nije vam odgovarao socijalizam pa ste ga srusili vi is.la.mi.sti, ce.t.ni.c.i i u.sta.s.e zajedno, trazili demokratiju i sad zivimo u drzavi gdje je 50% nezaposlenih i sa rekordnim stepenom kriminala. Politicki sistem u kojem se zivi nije ni bitan bitni su ljudi i kako se odnose jedni prema drugima, a koliko vidim ovdje je citav copor is.la.m.ista, ce.tn.ika i us.ta.sa koji samo prizeljkuju rat i nove probleme. Nije vam zato kriva Amerika, krivi ste vi sami
Idiote islamonacistički, ne kaže se ZMAJOVI već ZMAJEVI!
DEMOKRATIJA AHAHAHAHAHAH...
Srbine islamske vjere!Bez obzira koliko bježao od svojih gena i korijena,ti si Srbin i Sloven.A za taslačenje,jedino što možeš jeste ona smrdljiva umotana bula!
@@ zmaj - kako rekoh, nemam apsolutno nikakvog razloga da se raznosim, ne radim za C.I.A.-u. A glede taslačenja, pitaj mamu kako Bošnjački Zmajovi \'udaraju\' ;) Prizemna, ograničena smrdoslovenska budalo, kako si samo smiješan :D
Zalice Libija za pukovnikom ..
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM, stoko islamonacistička.BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM! Volio bi ti možeš šta nataći,ali imaš jedan problem a to je - musliman si! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM, teroristo islamonacistički!
Demokracija na hriscanskoj teoremi terore i receptu hriscanske mrznje prema muslimanima.......
JA...SAM...MALA...MACA...STA...CE..VAM..OVI.URADITI.....HAAA..HAA..HA
YES WE CAN