Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni ljudi, mnogi se ponašaju kao da ne znaju šta je rat...i mi smo bježali 90 tih put zapada, moleći ih da nas prime....a sada osuđujemo ljude što spasavaju goli život....Madjari, najgore ste se pokazali, nikad u vašu zemlju ući neću niti kupiti nešto vaše, nikad
Prvo, upravo zato što su vojno sposobni i treba da bježe. Nikom normalnom se ne ide ubijati svoje sugrađane u ratu nametnutom sa strane. Drugo, jesi li tako i za Srbe iz Bosne koji su u ratu odlazili na Zapad govorio da bi ih trebalo vratiti da muški uzmu pušku u ruke i da hrabro idu u borbu... ? Treće, za koga bi ratovali ako su već trebali tamo ostati ? Za Assada, ili za ISIL, ili za američku falangu FSA ? Ili da se jednostavno prepuste i sačekaju da ih pokupi ko god prvi dođe po njega ?
http://www.bosniana.com/m/photos/view/aferim
E gdije se uključe albanci i italiani tu se treba zabrinuti ozbiljno.
cim je droga i pitanju tu su italijani
ruta od albanije do italije haha bit ce trgovine xd
...jel don milo odradio "organizacijske pripreme"? čoek ima "reference". sad jal cigare, jal ljudi, manje je bitno.
...znači, kumu je istekao rok trajanja. obavio zadatak i ide na otpad. tipično američki. i tipično, svaki balkanski diktatorčić u američkoj "misloti" misli da će ga zaobić "odlaganje" na isti.
...ipak je najduže potrajao, 20-21 godinu. šteta, haman je taman "zaokružio" svoju nahiju i posredio posliće. jazuk.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)