Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ce se drzava zvati cetvrtak i petak nidze veze
I mi bi trebali vratiti historijsko ime "Bosna", "Hercegovinu" su nam ubacili austrijanci.
Sretno Makedonijo! Odose ljudi u NATO, a mi ostadosmo zajedno sa Srbijom jedini vazali u Evropi...oni ruski a mi pola ruski pola turski...
Ako je Grčjka toliko vezana za Makedoniju da neda živjeti susjedu koji i onako jedva živi , za što se ona ne nazove Makedonija ?? Aaaaa ? Ma nije njoj do naziva neg da je raskomada. :( Pazite se Makedonci znamo mi to po svojim komšijama ! Čast Crnoj Gori, ali ona se uvijek u svjetskim ratovima proširivala ko Srbija osim u ovom zadnjem 1992. To je do Herceg Novog ( a Hercega nije niakd bilo na teritoriji Crne Gore) došla NETRAŽENJEM BIH SVOG IZLAZA na more ko Slovenija !
Utjeha za nas, mi samo nemamo tekst himne :)