Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Miki - Ako je tako, bas me zanima sto u svim ovim zemljotresima ponajvise stete otrpe upravo crkve - bogomolje tvoje \"prave\" vjere... Pogledaj kada je bio cunami u jugoistocnoj Aziji kako je sve ruseno a dzamije su zaobidjene... Pa ti skontaj koja je onda prava vjera!
budjenje...od cega mi zivimo ,od religije ,suplje price i mrznje ili od postenog rada ,uzajamnog postovanja i ljubavi...?
@ONA ti da si iskrena muslimanka ne bi govorila da je vjera islam zasnovana na nekim izmišljneim bajkicama...islam jsete zasnovan na činjenicma to što ti nemaš vid da ih vidiš je tvoj problem...dakle nisi ti nikakva muslimanka ....
Činjenice? Kao neka religija se zasniva na činjenicama??? Pa sve su to slijepe dogme. Ja sam muslimanka, ali NIKAD, NIKAD NE GOVORIM da je moja vjera ispravna,
mudro, kad bude sljedeći zemljotres i kad im se crkva sruši na glavu neće niko poginuti...
nije Ibro nikoga vrijeđao samo je naveo neke činjenice...a ono što je on naveo i samim kršćanksim teolozima je poznato i sa tim se slažu no ipak srljaju u zabludu....ali to je već njihov problem....
je bio engleski ped.erčina
@ibrahim Prema Islamu, ti trebaš poštovati tuđe. A pošto ti nisi muslima, pravi, već samo frustrirani prdonja koji je nalijedio Islam od svojih roditelja, molim te ne rise. Čisti islam se ne propagira drugima, posebno ne vrijeđanjem ostalih religija. A i ti Miki, čiuvajk to za crkve.
Ko to jede krmetinu a Isus je nije jeo i nije rekao da se jede? Ko to nosi krst oko vrata a Isus ga nije nosio? Ko se to krsti kad se moli, a Isus se nije krstio kad se molio Bogu? Isus je bio Jevrejskog porijekla i nikada nije otišao nikakve crkve niti je sagradio crkve. Toliko o ispravnostima vjerovanja.
E moj ibrahime,odavno vishe gluposti i religijeske demagogije nisam procitao XD
JEDINA ISPRAVNA VJERA JE VJERA U NAŠEG GOSPODINA ISUSA KRISTA!!!
To da je lakše vjetar otpuše. Čuj ti molim te naziva Christ Chruch - Kristova Crkva. Koliko je meni poznato Isus kao Božiji poslanik nije nikada u svom životu svojim rukama sagradio Crkvu niti je naredio ljudima da je grade. On nije bio te vjere. Pitanje je, ko je rekao ljudima da grade crkve? Ko god je rekao sigurno je daleko manje važan i bitan Bogu od Isusa. Još jedna napomena: Ibrahim a.s. kojeg pogrešno zovu Abraham u Meki je sagradio prvu džamiju. Mi se danas klanjamo u toj džamiji. On je bio mnogo prije Musa. a.s. i Isusa na zemlji. Time se potvrđuje da je Islam najstarija monoteistička religija. Da je uvijek i bio prisutan dok su drugi izmišljali vjere i danas izmišljaju tipa ekologije, i raznih ostalih spletki.
Ljudi svih nacionalnosti i vjera,molim vas otiđite na ovu stranicu i pogledajte ove slike (kliknite na njih da uvećate).Hvala. www.gototheshow.com/
A šta ako padne kiša?