Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uzrok prehlade je virus" - kažu dokturi. Ipak, pravi uzrok je zatrovano stanje tijela uzrokovano lošim navikama jedenja kao što je previše škroba, ugljikohidrata, proteina i druge hrane dominantne kiselinama. Prehlada je zato način prirode da izbaci otrovni otpad iz ljudskog sistema. Trajanje prehlade ovisi od količine nakupljenih otrova u tijelu i od brzine njihovog izbacivanja. Tretiranje prehlade blokirajučim lijekovima kao aspirin ili kodelin samo kopa put ozbiljnijim problemima.
Ključne riječi za prepoznavanje laži na internetu: "istina", "toksini" (ili "otrovi"), "prirodno", "pravi uzrok/razlog"...