Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ove napredne zemlje razmisljaju,analiziraju,planiraju i idu koracima od sedam milja, a mi samo na brzinu,impulsivno i bez planiranja.
Kako su to pametni ljudi, dat levatima da se drogiraju i predoziraju i sklonit ih lagano... Najpametnije bi bilo da se sve droge legalizuju, ko se drogira ovako drogirace se i onako, plus ce drzava uzimati lovu na porezima :)
Ne kazem ja da nije pošten, ima i poštenih dilera... otvori neki kafić laganini (koji dnevno ima prometa 10KM) , ovamo valja , državi daje veći porez i eto ga pošten građanin :D Ne truješ nikog , već sebi život gradiš ;)
još uvjek bolje nego da uzmo krokodila
isprava odluka
Jel to klix pokvaren danas? Još tu nema ni jedan papak da se žali da se narkomanima džaba daje heroin dok "pošten narod nema šta da jede". Inače svaka čas Norvežanima.
Narkomanima se dzaba daje heroin dok posten narod nema sta da jede!!!
Kako pametno razmišljanje. Daj narkomanu drogu, skloni ga sa ulice kako ne bi krao i da ga ljudi ne bi gledali. A ovi naši idioti se nisu u stanju dogovoriti oko mnogo "bitnijih" stvari. Svi naprijed mi unazad.
Njihova verzija narodne kuhinje ;)
Njima i ovako rahmetli poster ne gine a to je za mene humanost.bolje je i male doze davat nego na svoju ruku da uzimaju
kako se u Rahiću DoRnjem koristi ova tvar?
Tak6 sto ti ofarbaju guzove stave na pendzer i fataju satelit
kasnite pola stoljeca sa informacijom
kasnite s objavom jedno 10 godina...
To se u skandinaviji vec godinama tako radi...nije vam puno trebalo da objavite..
Ni u jednoj zemlji u svijetu se to zvanicno ne radi .
toni.simon.792...ti si ogranicen frajer... U Helsinkiju uz drogu imas neku vrstu javne kuhinje u kojoj se ovisnici hrane, griju, itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sta natjera ljude u tako razvijenim zemljama da se lupaju horsom??? haj sve razumijem puhnut roru, nacrtat se i to....sve su to zajebancije za provod al hors??? koliko je samo svijest razvijena u nekim zemljama poput norveske je prosto zapanjujuca...
sta natjera ljude u nerazvijenim zemljama...