Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ga tako samo od milja zovu ili je on stvarno peder ?
Nikako nije korektno da za nastradalu i od svijetskih agresora unistenu Siriju imenuju Peder- Stona da ih predstavlja i zastupa.
ne moze kliks bez pederluka
Jedan od razloga zašto Haris nije izabran je i prezime Norvežanina.
A Aprilski Specijalac nije zadovoljio? Šteta, pravi lik za vas.
Korumpirani UN, uvijek vrti istu bandu, korumpirani Skandinavci, Britanci, Francuzi, Ameri, Rusi itd. Haris bi bio sansa za pravednu Siriju. Medjutim ne moze od korupcije.
@Coin. Najbolje da Balkanca imenuju, pa da ih Bog vidi...
POGLEDAJ TI SAMO SIMICA STO NAM PLASIRAJU OVO CIGANSKO GOFNO OD SRNE KOJE NAMJERNO NE SPOMINJE SILAJDZICA, JER JE CILJ PROMOVISATI "SVOJE" VLASKO-CIGANSKO, A ZATIRATI BOSNJANSKO. SAMO TAKO SIMICI NASTAVITE, NECETE USKORO IMATI NI ONA TRI POSJETIOCA.
Prezime mu bas nesto ne obecava, ali vidjecemo.
@namjenskiindustrijac A ni ime Gej(r)
Haris izvisio. Mislio je opet uvaliti svoju guzicu lopovsku.
Hem gej hem pedersen cccccc
hem sposoban !!! ehhh
Šteta što Haris Silajdžić nij3